Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Γ' ΕΠΣΑ: Βαθιά "ανάσα" για τους Αμπελόκηπους! Επικράτησαν 1-0 του Δια (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Γ' ΕΠΣΑ: Βαθιά "ανάσα" για του...

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γιώργος Τρυπαναγνωστόπουλος

Νίκη – οξυγόνο σημείωσαν οι Αμπελόκηποι, που επικράτησαν 1-0 του Δία στο γήπεδο Ρίου σε εξ αναβολής ματς της 19ης αγωνιστικής. Η ομάδα των Συχαινών γεύθηκε την χαρά της νίκης μετά από 7 αγωνιστικές (είχε να κερδίσει από τις 8 Ιανουραίου) και κατάφερε να απομακρυνθεί από τις θέσεις υποβιβασμού.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την συνάντηση σημείωσε μόλις στο 3΄ ο Γιώργος Τρυπαναγνωστόπουλος, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Σπυρόπουλου και έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στην συνέχεια, φθάνοντας κοντά στο γκολ με τους Καραϊσκο 47΄, 48΄ και Ντούτουκ 64΄, όμως ο Φωτόπουλος δεν νικήθηκε.

Μάλιστα, οι Αμπελόκηποι «άγγιξαν» και δεύτερο γκολ στο 69΄ με σουτ του Μπαλασκέρη, που βρήκε το δοκάρι. Η πίεση που άσκησε ο Δίας στο τελευταίο 15λεπτο δεν απέφερε τελικά καρπούς για την ομάδα του Σπύρου Βουκελάτου.

Διαιτήτευσε ο Γεωργακόπουλος (Πανταζόπουλος – Καραβασίλης).
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Φωτόπουλος, Βώρρος (57΄ Τσεκούρας), Μπάτραλης, Καρέλας, Πήττας (70΄ Παναγακόπουλος), Τιμπιλής, Λάζος, Κουνάδης, Ζωγράφος, Μιχελής, Τρυπαναγνωστόπουλος (46΄ Μπαλασκέρης).   
ΔΙΑΣ: Σπυρόπουλος, Κοντάκης, Ντούτουκ, Αποστολόπουλος, Ευαγγελινός, Καρακίτσος, Καραϊσκος, Κουρελλάς, Φραντζής, Δημητρίου, Ζεϊμπέκης (67΄ Μητρέλης).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters