Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Α2 χαντμπολ: Η Ακαδημία 27-25 τις Ελπίδες στο ντέρμπι της Πάτρας

Α2 χαντμπολ: Η Ακαδημία 27-25 τις Ελπίδε...

Γ. Παπαγιαννόπουλος: "Στον αγώνα έπαιξαν 27 αθλητές και τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για το ήθος τους"

Με νίκη της  Ακαδημία των Σπορ επί των Ελπίδων Πάτρας με σκορ 25-27 έληξε το ντέρμπυ των Πατρινών ομάδων στο "Δ. Τόφαλος" για τον εξ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής χαντμπολ. Η ομάδα της Ακαδημίας πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό β΄ ημίχρονο κυρίως  από το 48’ έως το 52’ του αγώνα (μάλιστα δεν δέχθηκε γκολ) και έκανε το σκορ 19-23, πήρε μια διαφορά τεσσάρων τερμάτων που ήταν αρκετή  όπως φάνηκε να κρατήσουν το σκορ και να ελέγχουν τον αγώνα, ώστε η κόρνα της λήξης να τους βρει νικητές και ταυτόχρονα να πάρουν τους δύο πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα του Ανδρέα Καραβέλα μπήκε αποφασισμένη στον αγώνα για την νίκη και κατάφεραν μέχρι το 21΄ να ελέγχουν τον αγώνα και να  προηγούνται στο σκορ με 9-6, όμως η εμπειρία των παικτών του Σάκη Παπαγιαννόπουλου κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ υπέρ τους και να λήξη το ημίχρονο ισοπαλία 11-11.

Στο β΄ ημίχρονο η Ακαδημία κατάφερε από νωρίς να πάρει μια διαφορά τριών  τερμάτων στο 33’ κάνοντας το σκορ 11-14, όπου έδειχνε να κρατάει την διαφορά σε όλη την διάρκεια του β΄ ημιχρόνου και σε σχέση με το γεγονός ότι οι παίκτες της μπήκαν πιο αποφασισμένοι για την νίκη, ήταν τα κύρια στοιχεία που της έδωσαν τελικά του δύο βαθμούς.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν ότι η Ακαδημία έτυχε νε μην έχει σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα της Τάσο Διαμαντόπουλο όπως άλλωστε μας είχε συνηθίσει στους τελευταίους αγώνες, ένας άλλος όμως τερματοφύλακας ο Ηλίας Κότσιρας ήταν αυτός που σε καίρια σημεία έκανε πολύ καλές αποκρούσεις και κράτησε την Ακαδημία μέχρι το τέλος οδηγώντας την στην νίκη.  

Επιθετικά, ο Ανδρέας Τρουπής από την μία και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος από την άλλη σημείωναν καθοριστικά γκολ για τις ομάδες τους αντίστοιχα, ενώ ο Νίκος Δεμίρης πέτυχε το τελευταίο γκολ για την ομάδα του και στον αγώνα στο 59΄ διαμορφώνοντας  το τελικό 25-27.

Οι 2λεπτες αποβολές ήταν:3 για τις Ελπίδες και 2 για την Ακαδημία, ενώ τα πέναλτι 6/4 και 4/3.

Ο Γιάννης  Παπαγιαννόπουλος δήλωσε για τον αγώνα: "Στον αγώνα έπαιξαν 27 αθλητές και τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για το ήθος τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα, για το θέαμα που πρόσφεραν στους θεατές καθώς και για τις συγκινήσεις που μας έδωσαν, μιας και ανατροπές του σκορ εκατέρωθεν ήταν πολλές και ευχάριστες".

Τα 10λεπτα: 3-3, 8-6, 11-11, 14-17, 19-23, 25-27.
ΕΛΠΙΔΕΣ(ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ)
:Μανιουδάκης, Δελδήμος 2, Πολίτης 1, Θεοδωρόπουλος 4, Σπανός 2, Μανουσέλης 7,Σταθόπουλος, Μυρουγιάννης, Χρονόπουλος 1, Βλαχογεώργος, Μήλας 4, Ράφτης, Μαρκοβιτς 4.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ(ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ)
:Α. Διαμαντόπουλος, Παπαπαύλου 2, Φατούρος 2, Σακελλαρόπουλος 1, Β. Σινούρης 1, Α. Παπαγιαννόπουλος 7, Τρουπής 10, Ιμέρ, Δεμίρης 2, Καλούδης 2,Σταθόπουλος, Φίντζος, Κ. Διαμαντόπουλος, Κότσιρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters