Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

HAIRCUT

/

Πάτρα: Άρχισαν και πάλι τα πισώπλατα μαχαιρώματα στην τοπική ΝΔ

Πάτρα: Άρχισαν και πάλι τα πισώπλατα μαχ...

Οι εσωκομματικές αντιπαραθέσεις βγήκαν στην επιφάνεια με αφορμή ένα email

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον παρακολουθώ από το απόγευμα της Κυριακής τα όσα εξελίσσονται στο γαλάζιο παρασκήνιο με αφορμή ένα «ύποπτο» ανώνυμο email που έκανε λόγο για φραστική επίθεση στο βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Μιχάλη Μπεκίρη. Από την πρώτη στιγμή προβληματίστηκα κατά πόσο θα έπρεπε να δημοσιεύσω το σχετικό θέμα.

Όμως, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον κ. Μπεκίρη, διαπίστωσα ότι στην όλη υπόθεση υπάρχει πολύ «ψωμί». Και τούτο γιατί ο βουλευτής με διαβεβαίωσε ότι την ημέρα που υποτίθεται ότι συνέβη το περιστατικό, όχι μόνο δεν είχε πάει στη Μητρόπολη, αλλά απουσίαζε από την Πάτρα.

Σκέφτηκα λοιπόν: Ποίος και γιατί να στείλει ένα τέτοιο συκοφαντικό email; Προφανώς κάποιος που θέλει να τον βλάψει πολιτικά. Και να που όσα ακολούθησαν, ενισχύουν αυτή μου την σκέψη.

Οι ανακοινώσεις γαλάζιων στελεχών, με σαφή υπονοούμενα, διαψεύσεις και δηλώσεις για «υπόγεια θαψίματα», μιλούν από μόνες τους.

Καταδεικνύουν τις «αγαστές» σχέσεις που διατηρούν μεταξύ τους οι υποψήφιοι του κόμματος. Δείχνουν πώς, η παράταξη που φιλοδοξεί να κυβερνήσει τη χώρα, θα πορευθεί προς τις εκλογές. Είναι προφανές ότι στο μυαλό τους δεν έχουν την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που ταλανίζουν τους Αχαιούς.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να «πριονίσουν» ο ένας τα πόδια του άλλου, με στόχο την κατάληψη του βουλευτικού εδράνου.

Να γιατί αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε την είδηση του «αμφιλεγόμενου» και διόλου αθώου email… Και ακόμα δεν έχει αρχίσει η προεκλογική περίοδος. Ρε τι έχουν ακόμα να δουν τα μάτια μας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

HairCut