Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Διαμαρτυρία της Αχαϊκής προς την ΚΕΔ

Διαμαρτυρία της Αχαϊκής προς την ΚΕΔ

Δυσαρέσκεια για τις διαιτησίες στους τελευταίους αγώνες της

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, προς την ΚΕΔ και την ΕΠΣΑ, εξέδωσε η Αχαϊκή, σχετικά με τη διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια που εχει δωσει. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να εκφράσουμε και γραπτώς την δυσαρέσκειά μας για την αντιμετώπιση που υπάρχει από την πλευρά της διαιτησίας στην ομάδας μας τα τελευταία παιχνίδια.
Είμαστε υπέρ της άποψης ότι όλα τα Σωματεία θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αξιοκρατικό και αντικειμενικό κριτήριο, με φίλαθλο αθλητικό πνεύμα, με σεβασμό στην προσφορά τους στον αθλητισμό αλλά κυρίως με σεβασμό στο όνομα και στην ιστορία τους.
Δυστυχώς όμως αυτό το οποίο εισπράττουμε εμείς στα τελευταία μας παιχνίδια  από την διαιτησία είναι ακριβώς το αντίθετο. Η ομάδα μας αντιμετωπίζεται με κακή διαιτησία-με προσβλητική στάση από διαιτητές οι οποίοι το μόνο το οποίο επιτυγχάνουν είναι να απαξιώνουν το άθλημα του Ποδοσφαίρου και να δυσφημούν το λειτούργημα του διαιτητή (γιατί εμείς έτσι το πιστεύουμε) προκαλώντας συγχρόνως την οργή των φιλάθλων μας οι οποίοι νοιώθουν ότι αδικείται όχι μόνο η ομάδα τους αλλά και οι ίδιοι.

Θέλουμε να σας επισημάνουμε δε ότι η Διοίκησή μας με κάθε τρόπο φροντίζει παρά την προκλητική συμπεριφορά των διαιτητών να τους παρέχει προστασία. Πραγματικά όμως δεν ξέρουμε μέχρι πότε μπορούμε να τους συγκρατήσουμε και να τους πείσουμε για «δήθεν επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις». Και για να γίνουμε περισσότερο συγκεκριμένοι θα σας αναφέρουμε ενδεικτικά αγώνες για τους οποίους η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφορα από την διαιτησία, με την Εράνη Φιλιατρών εκτός έδρας 2-0 διαιτητής ο Κύριος Κ. Γιαννόπουλος συνδέσμου Αρκαδίας  και με το Πανόπουλο  εκτός έδρας 2-0 διαιτητής ο Κύριος Κ. Παναγιωτόπουλος  συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας . (υπάρχουν διαθέσιμα τα DVD’s των αγώνων που αποδεικνύουν τα παραπάνω)
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει προκατάληψη ή συγκεκριμένο σχέδιο, γι’ αυτό και το μήνυμα το οποίο στέλνουμε σε όλους αυτούς τους κυρίους είναι ότι: ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.
Να είστε απόλυτα βέβαιοι γι’ αυτό.
Σεβόμενοι το άθλημα, τους φορείς, αλλά κυρίως σεβόμενοι την ιστορία της Αχαϊκή Α.Ε και τους φιλάθλους της είμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ όχι μόνο να προστατέψουμε την ομάδα μας αλλά εάν δεν ληφθούν μέτρα και δεν υπάρχει ίση και δίκαιη αντιμετώπιση θα  πράξουμε τα δέοντα.

Δεν ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ χάρες, δεν ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ υποκειμενικές και άνισες υπέρ ημών διαιτησίες, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως ίση και δίκαιη μεταχείριση.

Τελειώνοντας σας γνωρίζουμε ότι πραγματικά η διάθεσή μας δεν είναι μόνο να προστατεύσουμε την ομάδα αλλά και το άθλημα. Οι προθέσεις μας είναι ειλικρινείς πρέπει όμως να βοηθήσετε και εσείς σε αυτό. Είναι τουλάχιστον άδικο εμείς να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και αντί αυτού να εισπράττουμε αδικία-κακή διαιτησία και προκλητικές συμπεριφορές διαιτητών. Αυτό δεν βοηθά κανέναν.

Πιστεύουμε ότι συμφωνείτε και εσείς ότι σήμερα με τις συνθήκες που επικρατούν όλοι μαζί πρέπει να προστατεύσουμε το άθλημα, τους αθλητές και κυρίως τον αθλητισμό. Και αυτό θα γίνει μόνον όταν υπάρχει:
ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ – ΣΕΒΑΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters