Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Αλώβητος και από το Λάππα ο Παναιγιάλειος

Αλώβητος και από το Λάππα ο Παναιγιάλειος

Αποβλήθηκε ο Κουρμπανάς λόγω αψιμαχίας με τους φιλάθλους του Ατρόμητου

Συνεχίστηκε και σήμερα το θαύμα του Παναιγιαλείου, που έχοντας κερδίσει τα 15 από τα 16 παιχνίδια του πρωταθλήματος, βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση κρατώντας το +5 από τον δεύτερο Πανόπουλο. Αυτή τη φορά, "θύμα" των μελανόλευκων ήταν ο Ατρόμητος Λάππα, που προσπάθησε αλλά αναγκάστηκε να υποκύψει στην ανωτερότητα της αιγιώτικης ομάδας, χάνοντας με 0-2 μέσα στην έδρα του.

Ο Παναιγιάλειος είχε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, καθώς στο 13΄ο Γκοτσούλιας έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία, για να ακολουθήσει το δοκάρι στο 39΄του Βασιλαντωνόπουλου και άλλη μια ευκαιρία του Μπούνα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, όμως, οι μελανόλευκοι μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν το παιχνίδι και την αρχή έκανε ο Αργυρόπουλος στο 55΄, παίρνοντας τη σέντρα από τον Αγουρίδη και κάνοντας το 0-1. Στο 71΄ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε πέναλτι που προήλθε από ανατροπή του Βασιλαντωνόπουλου, όμως ο εκπληκτικός γκολκήπερ του Ατρόμητου Λάππα Χογιόλ απέκρουσε με σπουδαίο τρόπο. Τελικά, στο 81΄διαμορφώθηκε το τελικό σκορ από το Βασιλαντωνόπουλο, μετά από παιχνίδι Σανδραβέλη και Μπουλούμπαση.

Ο αγώνας όμως είχε και άσχημη στιγμή για τους μελανόλευκούς, καθώς στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο τεχνικός του Παναιγιαλείου Νίκος Κουρμπανάς ήρθε σε έντονη λογομαχία με τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας, οδηγώντας τον άρχοντα του παιχνιδιού κ. Βάτσιος να τον αποβάλει από τον αγωνιστικό χώρο. Ο κ. Κουρμπανάς, φανερά εκνευρισμένος, αποφάσισε να μη δώσει δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στους δημοσιογράφους, ενώ ένας από τους πρωταγωνιστές της σημερινής νίκης Διαμαντόπουλος αρκέστηκε στο να εμφανιστεί συγκρατημένος, δηλώνοντας ευχαριστημένος από τη νίκη αλλά υπενθυμίζοντας πως "έχουμε δρόμο ακόμα".

Στα μείον των φιλάθλων του Λάππα ήταν η εκνευριστική κόρνα, που είχε τοποθετηθεί προφανώς σκόπιμα πάνω από τον πάγκο του Παναιγιαλείου και σφυρούσε διαρκώς, εμποδίζοντας τον κ. Κουρμπανά να συνεννοηθεί σωστά με τους παίκτες του, γεγονός που προφανώς και προκάλεσε τον εκνευρισμό του και το επεισόδιο, που τον έστειλε τελικά στα αποδυτήρια. Μάλιστα, ο προπονητής ήταν ο πρώτος που μπήκε στο λεωφορείο της αποστολής του Παναιγιαλείου, ώστε να ηρεμήσει και να μη δώσει συνέχεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters