Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Κολυμβητήριο "Πεπανός", κλειστόν! Αγανάκτηση στα ναυταθηλητικά σωματεία

Κολυμβητήριο "Πεπανός", κλειστ...

Λεκάκης: "Ολυμπιακή προετοιμασία με πατέντες..."

Το κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» ξέμεινε από αέριο και παραμένει κλειστό. Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο, δύο αγώνες του παιδικού πρωταθλήματος δε έγιναν, ενώ ο αγώνας των γυναικών της ΝΕΠ έγινε με μόλις 21 βαθμούς θερμοκρασία στην κεντρική πισίνα.

Στα ναυταθλητικά σωματεία, μετά και την εξέλιξη αυτή, υπάρχει έντονος προβληματισμός, για το τι πρόκειται να γίνει καθώς τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η «χασούρα» από τα τμήματα υποδομών είναι μεγάλη.

Αίσθηση έχει προκαλέσει, η αντίδραση του προπονητή του ΝΟΠ και της Νόρας Δράκου, Γιώργου Λεκάκη, μέσω facebook. Η πατρινή κολυμβήτρια, βρίσκεται σε προολυμπιακή προετοιμασία υπό τις χειρότερες συνθήκες.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λεκάκης, υπογράμμισε: «Προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Ξυπόλητοι στα αγκάθια με πατέντες. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Στο ΟΑΚΑ μας προσφέρουν διαδρομή, προπονητές συλλόγων που πληρώνουν αδρά κάθε μήνα. Σε ιδιωτικό κολυμβητήριο στην Άνοιξη μας προσφέρουν χώρο τσάμπα. Στη Νάουσα, μας σκλαβώνουν όλοι, στο ξενοδοχείο και στην πισίνα για να έχουμε τις καλύτερες συνθήκες, για τη Νόρα. Στην Θεσσαλονίκη, είμαστε ευπρόσδεκτοι ανα πάσα στιγμή. Στην Κομοτηνή μας βράβευσαν για τις επιτυχίες της Νόρας. Είμαστε καλεσμένοι για προπονήσεις στη Μεταμόρφωση, στο Αιγάλεω, στην Αργυρούπολη.

Οι άνθρωποι, οι διοικούντες της ίδιας της, της πόλης, της Πάτρας, τι κάνουν για να την βοηθήσουν; Χαιρόσαστε που τα παιδιά σας κολυμπούν στους 22 βαθμούς; Υπάρχουν κάποιες αξίες που δε θα πεθαίνουν όσο αδιάφοροι και στενόμυαλοι και αν είστε κάποιοι, εκεί που κάνετε κουμάντο…».

 

Στο μεταξύ, και ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας πόλο του ΝΟΠ, προσπαθεί να βρει λύση για το που θα προπονήσει τους αθλητές του. Ο Γιάννης Γιαννουρής κάνει προσπάθειες μήπως μπορέσει να πάει την ομάδα του, έστω για μια εβδομάδα στην Αθήνα και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλα σωματεία, ενώ πιθανότατα το ματς με τον Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένο να γίνει στο Πεπανός, να γίνει σε κολυμβητήριο της πρωτεύουσας.

ΝΕΠ: Κάλεσμα στους γονείς των αθλητών

Η ΝΕΠ απευθύνει κάλεσμα στους γονείς των αθλητών όλων των τμημάτων της προκειμένου να δώσουν «παρών» σε ανοικτή συζήτηση για θέματα που αφορούν την λειτουργία του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός». Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου (5.30μ.μ.) στην αίθουσα Τύπου-συνεδριάσεων του «Α. Πεπανός».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters