Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

"Βλέπει" Αναγέννηση Βυρωνα, ο Πήγασος Αιγίου

"Βλέπει" Αναγέννηση Βυρωνα, ο ...

Κάθε αγώνας ξεχωριστά και έτοιμοι για την νίκη

Το παιχνίδι με τις Ελπίδες ανήκει πλέον στο παρελθόν και το μυαλό διοίκησης,  τεχνικής ηγεσίας και παικτών του Πήγασου Αιγίου, είναι στραμμένο στην επόμενη αναμέτρηση, το προσεχές Σάββατο, οπότε και ο Πήγασος ταξιδεύει στην Αθήνα, όπου καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αναγέννησης Βύρωνα, στο πλαίσιο της 9ης και τελευταίας αγωνιστικής τού πρώτου γύρου.

Στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές ο αιγιώτικος σύλλογος μετρά πέντε νίκες, μία ισοπαλία (εκτός έδρας με τη Νέα Ιωνία) και δύο ήττες (από τον πρωτοπόρο Ποσειδώνα Λουτρακίου και τον Παράδεισο Αμαρουσίου), ενώ σε περίπτωση νίκης το Σάββατο κόντρα στην Αναγέννηση θα έχει κάνει ένα μεγάλο (ίσως το μεγαλύτερο) βήμα για την παραμονή του.

Μιχάλης Μπέσκος: «Η ομάδα μας είναι ικανή για πολλά!»
«Μπορεί να βρισκόμαστε μέχρι στιγμής στη δεύτερη θέση, όμως θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συνέχεια καθώς ακολουθούν ματς – φωτιά. Δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις με Βύρωνα και Ακαδημία Πατρών, εντός έδρας παιχνίδι με την πρωτοπόρο ομάδα και αμέσως μετά πάλι εκτός έδρας με την επικίνδυνη ομάδα τού Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας είναι μια τετράδα αγώνων, όπου καλούμαστε να αποδείξουμε ότι μόνο τυχαία δεν είναι η παρθενική μας συμμετοχή στην Α2 Εθνική! Τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι κάθε αγώνας ξεχωριστά είναι σημαντικός και δίνουν πάντα ό,τι έχουν και δεν έχουν για την κατάκτηση της νίκης. Και ας μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι ερασιτέχνες, που έχουν δημιουργήσει μια απίστευτα «δεμένη» παρέα, ικανή για πολλά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters