Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πυγμαχία: Προετοιμάζονται στην Παναχαϊκή για το 5ο Γκαλά

Πυγμαχία: Προετοιμάζονται στην Παναχαϊκή...

Θα λάβουν μέρος 12 πατρινοί πυγμάχοι απο της ΠΓΕ, την ΕΑΠ και την ΠΥΓΜΗ

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει σε δυνατούς ρυθμούς για το 5ο Γκαλα Boxing, από την πλευρά της διοίκησης της Παναχαϊκής Γ.Ε , όπου  με τον προπονητή του τμήματος Νίκο Πλέα έχουν βάλει σαν στόχο για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά  μια γιορτή πυγμαχίας στην Πάτρα, υπό την  αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και σε συνεργασία με την Τ.Ε. ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΟΣ στην οποία το πατραϊκό κοινό έχει δείξει και συνεχίζει να δίνει το βροντερό του παρόν σε κάθε πυγμαχική διοργάνωση και την αγάπη του στους πατραϊκή πυγμαχία και όχι μόνο.

Ήδη έχουν επιλεγεί οι αθλητές που θα αγωνιστούν στο "5th  GALA BOXING", με το ενδιαφέρον να είναι στραμμενο στο σύνολο των 12 αγωνιστικών συναντήσεων των πατρινών αθλητών, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν αξιόλογους αθλητές απ΄όλη την Ελλάδα (3 αγώνες γυναικών και 9 πάρα πολύ δυνατούς αγώνες ανδρών).

Οι πυγμάχοι της Παναχαϊκής Γ.Ε , της Ε.Α.Π  και της ΠΥΓΜΉΣ θα αγωνιστούν απέναντι σε πρωτοκλασάτους αθλητές απ΄όλη την Ελληνική πυγμαχία, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στον Άγγελο Μπέη και τον Μάκη Στάθη στα 81 κιλά.
Επίσης θα αγωνιστούν οι Πατρινοί μποξέρ Χρήστος Καφρίτσας, Διονύσης Πεφάνης, Γιώργος Γεωργόπουλος, Άνι Μετάι, Χρήστος Σπύρου, Γεράσιμος Μάνθος, Σπύρος Μάνου, Ντοτόλης και Παύλος Αλεξόπουλος.

Πολύ δυνατά θα είναι τα αγωνιστικά ζευγάρια γυναικών με τις αθλήτριες της πατραϊκής πυγμαχίας Φωτεινή Πλέα, Καρίνα Σμαγκούλοβα, Στέλλα Χαβαριώτη όπου θα  αντιμετωπίσουν τις Μιχαέλα Λαγουδάκη, Μαρία Λάμπρου και Μαρίνα Πλατή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters