Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Χαμόγελα εις διπλούν για την Ακαδημία των Σπορ

Χαμόγελα εις διπλούν για την Ακαδημία των Σπορ

Οι άνδρες επικράτησαν εκτός έδρας 31-20 του Πανιωνίου - Οι γυναίκες 24-8 την Άρτα

Με νίκη επέστρεψε στις αποσκευές της από την Νέα Σμύρνη η Ακαδημία των Σπορ επί του Πανιωνίου με σκορ 20-31. Η ομάδα της Ακαδημίας πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό 15λεπτο από το 13’ έως το 28’ του αγώνα( μάλιστα δεν δέχθηκε γκολ) πήρε μια διαφορά δέκα τερμάτων που ήταν ένας από τους στόχους του παιχνιδιού, για να μπορέσουν έτσι να πραγματοποιήσουν διάφορα σχήματα που θα τους χρειαστούν στην συνέχεια του πρωταθλήματος και να πάρουν και οι υπόλοιποι παίκτες αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Η ομάδα της πόλης μας έτυχε να έχει σε  μια ακόμη καλή ημέρα τον τερματοφύλακα της Τάσο Διαμαντόπουλο που κατέπληξε όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο με τις αποκρούσεις του.  Επιθετικά ο Ανδρέας Τρουπής και ο  Δημήτρης Σακελλαρόπουλος οδηγούσαν την ομάδα, ενώ δόθηκε αρκετός χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της αποστολής.

Ο Γιάννης  Παπαγιαννόπουλος δήλωσε για τον αγώνα: "κάθε αγώνας έχει  ιδιαιτερότητες  που αναλόγως πρέπει να τους αντιμετωπίζεις.  Έτσι και το παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη όσο εύκολο φαινόταν ήταν και παράλληλα πολύ ύπουλο και δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να κλείσουμε με νίκη επί της Νέας Ιωνίας(το Σαββάτο) στην τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου, γιατί έχουμε χάσει πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος".

Τα 10λεπτα: 4-5,6-11,8-17,13-19,16-23,20-31.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ(Γ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ):Α. Διαμαντόπουλος, Παπαπαύλου 1, Φατούρος 2, Σακελλαρόπουλος 5, Τριανταφύλλου 1, Β. Σινούρης 4, Α. Παπαγιαννόπουλος 3, Νιαβής, Τρουπής 10, Ιμέρ 1, Δεμίρης 4, Λύγκας.  


ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 24-8 ΤΟΝ ΓΣ ΑΡΤΑΣ
Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας γυναικών που συμμετάσχει η Ακαδημία των Σπορ επί του Γ.Σ. Άρτας με σκορ 24-8. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν αρκετή μεγάλη, γεγονός που έδωσε την δυνατότητα στην Ελένη Αραβαντινού  να χρησιμοποίηση όλες τις παίκτριες που είχε στην διάθεση της για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Τα 10λεπτα: 5-0,9-2,15-4,17-4,20-6,24-8.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ(Β. ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ): Διαμαντοπούλου, Γκοτσοπούλου, Ε.  Λαλιώτη, Παπαδοπούλου 8, Φ. Αραβαντινού 1, Η. Φαρμάκη 4, Κολλιοπούλου 3, Ε. Αραβαντινού 2, Δάρρα, Χ. Αραβαντινού 2, Λυκούδη, Τζιμίκου, Λαζανά, Τσαπικούνη 4.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters