Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

ΕΣΧΠ: Τοποθέτηση για την καθυστέρηση των εργασιών τοποθέτησης του τάραφλεξ

ΕΣΧΠ: Τοποθέτηση για την καθυστέρηση των...

Ερωτηματικά προς το ΠΕΑΚ

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος ενώ καθαρίζει χώρους του ΠΕΑΚ

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος ενώ καθαρίζει...

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος ενώ καθαρίζει χώρους του ΠΕΑΚ

Η  ΕΣΧΠ και τα σωματεία χαντ-μπολ της πόλης έκριναν αναγκαίο να κάνουν την παρακάτω τοποθέτηση όσον αφορά το τάραφλεξ που είναι να στρωθεί στο Κουκούλι για να ξανά ανοίξει  το γυμναστήριο: "Η διοίκηση του ΠΕΑΚ, η φίλαθλη κοινότητα και φορείς της πόλης μας γνώριζαν ανεπίσημα την διεκδίκηση του τελικού κυπέλλου γυναικών από την Πάτρα. Δυστυχώς για εμάς δεν υπάρχει επίσημο έγγραφο που να το αποδεικνύει, μιας και  όλοι μας γνωρίζουμε σε αυτές τις περιπτώσεις πως γίνεται η διεκδίκηση μιας διοργάνωσης.

Επιβεβαιώνουμε ότι έγιναν άπειρες συναντήσεις και συζητήσεις και άλλες τόσες που δεν έγιναν και όχι μόνον για δικούς μας λόγους, αλλά και "κωλύματα" του ΠΕΑΚ.

Δυστυχώς αποτέλεσμα δεν δόθηκε ποτέ, γινόταν μόνο συζήτηση για την συζήτηση, για ένα θέμα ενός λεπτού-μιας απόφασης: "Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΡΑΦΛΕΞ".

Μήπως τελικά δεν υπάρχει διάθεση βοήθειας για τον δικό μας χώρο και όχι μόνον;

Γιατί και ο καθαρισμός του γηπέδου από την πυροσβεστική ήταν δική μας πρόταση, όμως έπρεπε μα ζητηθεί δια μέσου του ΠΕΑΚ. Άλλωστε ήμασταν εκεί, με τις σκούπες στα χέρια με διάθεση εθελοντικής προσφοράς.

Όσον αφορά την διοίκηση του ΠΕΑΚ  για αυτά που έχει κάνει ή θα κάνει εμείς "παραβλέπουμε" την τρίμηνη παραμονή του τάραφλεξ στις αποθήκες και τους παρακαλούμε να ξεκινήσουν από αύριο της εργασίες και μέχρι την Τετάρτη να έχει  ολοκληρωθεί  το έργο, γιατί είναι δουλειά μιας και μόνον ημέρας.  

Εμείς θα είμαστε στη διάθεση  οποιουδήποτε και  δεν θα αφήσουμε το θέμα να "βαλτώσει".

Τέλος κάνουμε γνωστό στην φίλαθλη κοινή γνώμη  την τηλεφωνική τοποθέτηση του προέδρου της ΟΧΕ κ. Χ. Πιλαφά με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚ κ. Γ. Τελώνη, ώστε άπαντες να γνωρίζουν τι ακριβώς έχει ειπωθεί: "σαν ΟΧΕ σας δίνουμε την άδεια τοποθέτησης του τάραφλεξ για να ανοίξει το Κουκούλι και μέσα στο χρονικό περιθώριο των τριών μηνών, βρίσκετε την λύση για την παραχώρηση του, μεταξύ ΟΧΕ-ΓΓΑ-ΠΕΑΚ, ξεπερνώντας την γραφειοκρατία κ. Τελώνη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters