Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

ΕΠΣΑ: Εποικοδομητική η συγκέντρωση-ενημέρωση από την "Ένωση για όλους"

ΕΠΣΑ: Εποικοδομητική η συγκέντρωση-ενημέ...

Αντάλλαξαν απόψεις με τους παρευρισκόμενους, δίνοντας το στίγμα ότι «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ» και ότι η παράταξη έχει δυναμική

Με την συμμετοχή αρκετών παραγόντων – εκπροσώπων των ερασιτεχνικών σωματείων ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Τζάκι», η συγκέντρωση της «Ενωσης Για Ολους». Μέσα σε πολύ καλό κλίμα έγινε ανοιχτή συζήτηση – ενημέρωση από τα μέλη της παράταξης που εκπροσωπούνται στην διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας (Μπαλαφούτης – Σαρρής – Πλιάτσικας) και αντάλλαξαν απόψεις με τους παρευρισκόμενους, δίνοντας το στίγμα ότι «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ» και ότι η παράταξη έχει δυναμική.
Ενημέρωση έγινε και από τα υπόλοιπα μέλη του «πυρήνα» της παράταξης (Δανιήλ - Βουκελάτος – Λαμπρόπουλος).

Εγινε αναφορά στην δράση της παράταξης στην διάρκεια της θητείας της, στις προτάσεις της που υλοποιήθηκαν, καθώς και στην κριτική που ασκήθηκε αυτά τα τρία χρόνια, πάντα με γνώμονα το πνεύμα της συνεργασίας για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αχαΐας και όχι για την δημιουργία εντυπώσεων. Η «Ενωση Για Ολους» έδωσε παντού το παρών, με φωνή, προτάσεις και διεκδικήσεις.

Επίσης, εκφράστηκαν οι προβληματισμοί σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ΕΠΣΑ σε πολλά θέματα, κυρίως στις εσωτερικές κόντρες ανάμεσα σε μέλη της διοίκησης, οι οποίες δημιουργούν πρόβλημα τόσο στα σωματεία όσο και στην ομαλή λειτουργία της ΕΠΣΑ.

Οι προτάσεις που έγιναν αφορούσαν κυρίως το οικονομικό (συζητήθηκαν τρόποι εξοικονόμησης πόρων, μάρκετινγκ, καθώς και τρόπος αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων ώστε να μειωθούν τα έξοδα των σωματείων), αναβάθμιση των παιδικών πρωταθλημάτων, μείωση εξοδολογίου διαιτησίας και κατάργηση της υποχρεωτικής αμοιβής των διαιτητών πριν την έναρξη του αγώνα, εκμετάλλευση της ιστοσελίδας της ΕΠΣΑ και αρκετές άλλες που αφορούν δημοκρατικές διαδικασίες και ισονομία για όλους.

Τέλος, οι παράγοντες ενημερώθηκαν ότι παρόμοιες συγκεντρώσεις θα γίνουν σε Κάτω Αχαΐα και Αιγιάλεια.

* Την συζήτηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος του ΣΕΠΑ, Δημήτρης Κόμπλας, ο οποίος εξέφρασε τις απόψεις του σχετικά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters