Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Βλασόπουλος: «Νίκη με Πανσερραϊκό και… 5άδα»

Βλασόπουλος: «Νίκη με Πανσερραϊκό και… 5άδα»

Ο πατρινός μέσος της Παναχαϊκής μίλησε για τον αυριανή αναμέτρηση

Ο πατρινός 24χρονος μέσος της Παναχαϊκής, Νίκος Βλασόπουλος μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών για τον αγώνα του Σαββάτου, καθώς για ένα εξάμηνο είχε φορέσει τη φανέλα των «λιονταριών». Σημείωσε ότι με πιθανό τρίποντο η πατρινή ομάδα θα κάνει άλμα για την είσοδό της στην 5άδα.

Μεταξύ άλλων είπε: «Σίγουρα είναι ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι για εμάς το Σάββατο. Ξέρουμε καλά πως αν κερδίσουμε μια ομάδα όπως ο Πανσερραϊκός που είναι φαβορί για την άνοδο, πάμε ολοταχώς για την 5αδα. Δεν έχουμε προβλήματα και όλα αυτά που ακούστηκαν όσον αφορά τα οικονομικά δεν έχουν βάση και θα μας πεισμώσουν ακόμα περισσότερο. Ξέρουμε ποιος είναι ο Πανσερραϊκός και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Θα έχει και πολύ κόσμο στο γήπεδο και για αυτό προσπάθησε η διοίκηση τις τελευταίες ημέρες».

Για το πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι η διαφορά καλύπτεται και ομάδες όπως ο Πλατανιάς θα "ξεφουσκώσουν" γιατί είναι δύσκολο να παίζεις Τετάρτη-Κυριακή. Αν ο Πανσερραϊκός είχε κάνει καλύτερες μεταγραφές το καλοκαίρι και αν εμείς δεν είχαμε την αφαίρεση βαθμών, πιστεύω ότι και οι δύο θα ήμασταν τώρα στην κορυφή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters