Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Α2 Χαντμπολ: Ντέρμπι στο Αίγιο, ο Πήγασος φιλοξενεί τις Ελπίδες

Α2 Χαντμπολ: Ντέρμπι στο Αίγιο, ο Πήγασο...

Μονόδρομος η νίκη για τους αιγιώτες, για την εδραίωση στην πρώτη δυάδα

«Νίκη και μόνο νίκη» είναι το σύνθημα που επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Πήγασου Αιγίου, που στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής τού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής υποδέχεται αύριο (Σάββατο) στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης τις Ελπίδες Πατρών. Η προετοιμασία της αιγιώτικης ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα, με τον τεχνικό της, Τάκη Καρακίτσο, να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές, πλην τού Ανδρέα Βορύλλα, ο οποίος εξακολουθεί να υποφέρει από πρόσφατο τραυματισμό στο πόδι.

Ο Πήγασος μοιράζεται τη δεύτερη θέση με την πατρινή ομάδα, έχοντας επί συνόλου επτά αγώνων, τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Γειτονικό, αλλά και ντέρμπι κορυφής, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί το αυριανό ματς μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς μπορεί να απέχουν πέντε βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ποσειδώνα Λουτρακίου, όμως, έχουν δείξει πως διαθέτουν σύνολα ικανά να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αιγιώτικη ομάδα δεν έχει περιθώρια για άλλες εντός έδρας απώλειες και, σε συνδυασμό με το δύσκολο πρόγραμμα που έχει, «κατεβαίνει» με μοναδικό στόχο τους δύο βαθμούς, που από τη μία θα την εδραιώσουν στη δεύτερη θέση και από την άλλη θα γεμίσουν με αυτοπεποίθηση τους παίκτες της για τον επόμενο κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα στην Αθήνα, όπου ο Πήγασος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αναγέννησης Βύρωνα.

«Έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον Παράδεισο Αμαρουσίου, τα πράγματα δυσκολεύουν. Μπορεί να βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση τού βαθμολογικού πίνακα, όμως, εάν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα, μπορούμε άνετα να βρεθούμε προ απροόπτου! Το πάθημα από το Μαρούσι θέλω να πιστεύω πως μας έγινε μάθημα, γι’ αυτό και ελπίζω πως το Σάββατο θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Σε αυτήν μας την προσπάθεια καλούμε και τους φιλάθλους να μας συμπαρασταθούν όπως κάνουν εδώ και δύο χρόνια! Με τη βοήθεια τού κόσμου μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα!», σημειώνει ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Μπέσκος.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. και θα τη διευθύνουν οι Πατρινοί διαιτητές Μεντζελόπουλος και Αβράμης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters