Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

No Limits "Κλεμμένα όνειρα" στην Πάτρα

No Limits "Κλεμμένα όνειρα" στην Πάτρα

Στις 11 Φεβρουαρίου στο "Δ. Τόφαλος" - Παρουσιάζουν η διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου και ο Ολυμπιονίκης ποδηλασίας Γιώργος Χειμωνέτος

Αληθινές μάχες θα έχει την ευκαιρία να δει το κοινό της Πάτρας και της ευρύτερης Πελοποννήσου, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στο ΕΑΚ «Δημήτρης Τόφαλος».
Στο φαντασμαγορικό show θα λάβουν μέρος, κορυφαία ονόματα, στην Ελλάδα στο στυλ της πυγμαχίας, του kick boxing, του muay thai, mma, πρωταθλητές διακεκριμένοι αλλά και ταλέντα που αναδείχτηκαν από την μακροβιότερη διοργάνωση.

Τάσος «Stolen Dreams» Μπερδέσης
Ο πανελληνιονίκης Τάσος «STOLEN DREAMS» Μπερδέσης θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Τυνήσιο καταξιωμένο πυγμάχο Bessem «black panther» Belkir.
Διεκδικεί ξανά τα όνειρά του μέσα από τη μεγαλύτερη διοργάνωση στη χώρα μας και σύντομα στις επαγγελματικές αρένες του εξωτερικού με την συνδρομή και της Γεωργίας Μπιτάκου, που μέσω της ιστορίας του Τάσου Μπερδέση ενός πρωταθλητή που δεν έπαψε λεπτό να πιστεύει στον στόχο του, ενισχύει το μήνυμά του θεσμού πως «Η Ελληνική ψυχή δεν έχει όρια»

Τα «ζευγάρια» του ρινγκ
Μετά τον άσχημο τραυματισμό του στον δικέφαλο το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη στο No Limits 14, επιστρέφει στο ρινγκ, ένα μεγάλο ταλέντο στο kick boxing ο Αθηναίος Αλέξης «stone hammer» Σύρος προκειμένου να αντιμετωπίσει τον αξιόμαχο Πατρινό Χάρη «wolf» Γκάζη, σε μια δύσκολα αμφίρροπη μάχη που σίγουρα θα συναρπάσει.
Ακόμα η πρωταθλήτρια Κάλλια «Princess o Mani» Κουρούνη θα αντιμετωπίσει την πατρινή πρωταθλήτρια πυγμαχίας Χριστίνα «red black queen». και για το στυλ του muay thai. ο Μανώλης «elbow killer» Παππάς εναντίον του Αλέξανδρου «fireman'» Βασιλειάδη.
O καταξιωμένος kick boxer Στάθης «thunder» Μπένωφ θα αγωνιστεί εναντίον του αξιόμαχου Κώστα «pitbul» Νικολαίδη.

Ερασιτεχνικοί αγώνες από πατρινές σχολές
Στις 7 το απογευμα, θα ξεκινήσουν ερασιτεχνικοί αγώνες μεταξύ αθλητών από σχολές της Πάτρας (Άθωνας, Spartakos ,Olympia Club) και Αθήνας, Καλαμάτας, Αγρινίου, Μεσολογγίου και Ιωαννίνων.
Μια ώρα αργότερα, θα ξεκινήσει το show με τους επαγγελματικούς αγώνες ενώ την έναρξη έχει επιμεληθεί η σχολή χορού Dance Club by Patras.
Φωτορυθμικά, ειδικά efe, video art, διαδραστικές ενότητες, μουσική από το Dj PanoG , τραγούδια από του NIGMA.

Δίπλα στην «Αρωγή»
Όπως είθισται στις τελευταίες διοργανώσεις συνεχίζεται η συνεργασία της παραγωγής, με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την αντιμετώπιση εθισμού στα ναρκωτικά «Αρωγή» (Ν. Ρύσιο Θεσσαλονίκης) σε μια κοινή καμπάνια με στόχο την προστασία των νέων από τη μάστιγα των ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters