Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

ΕΠΣΑ ΜΙΚΤΕΣ: Σε μπαραζ οι παίδες

ΕΠΣΑ ΜΙΚΤΕΣ: Σε μπαραζ οι παίδες

Πρώτη θέση στον 8ο όμιλο οι νέοι

Ολοκληρώθηκε η Α’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων ΕΠΟ, με την διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής. Η ΕΠΣ Αχαϊας πανηγύρισε την πρώτη θέση στον 8ο όμιλο σε επίπεδο Νέων, ενώ οι Παίδες θα χρειαστούν να λύσουν τις διαφορές τους σε αγώνα μπαράζ με την Ηλεία, καθώς ισοβάθμησαν στην πρώτη (σ.σ. δεν μέτρησαν τα εκτός έδρας γκολ)

Η ομάδα των Νέων επικράτησε σήμερα μέσα στην Ηλεία με σκορ 3-1 με τρία γκολ που πέτυχε ο Μπαλτιμάς στο 22', 35',90' . Η σύνθεση της ομάδας Νέων: Τσιριμώκος, Παπαχριστόπουλος, Χριστόπουλος (20' λ.τ. Πολύδωρος), Καγκάνης, Λίλας, Τρίγκας (70' Γεωργόπουλος ), Σπαθής, Λαμπρόπουλος, Γεωργαντόπουλος (65' Σωτηρόπουλος), Αρβανίτης, Μπαλτιμάς.

Η ομάδα των Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 (ημίχρονο 1-0). Τα γκολ πέτυχαν: Φραντζής 60’ Κουνάβης 70', ενώ για την Ηλεία οι Καλογερόπουλος 18’ και Λευκαδίτης στο 71’.

Η σύνθεση για τη Μικτή της ΕΠΣ Αχαίας: Καλέντζης, Φραντζής, Τσεκούρας (41' Χαλαζωνίτης), Μπούρσαλης, Σουρανής, Τσαβαλάς, Πυρρής (55' Καράγιωργας), Αντζουλάς , Κουνάβης, Πλέγας , Ρουμπάτος (41' Παντελής).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters