Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Διαφωνεί για την έδρα του τελικού ο Ατρόμητος Λάππα

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Διαφωνεί για την έδ...

Τάκης Τσιβγινίδης: "Αν χρειαστεί θα κατεβάσουμε τα τσικό"

Δεν υπάρχει χρονιά που να μην υπάρχει διαφωνία για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Αχαϊας. Έτσι και φέτος η παράδοση συνεχίζεται με τους παράγοντες των δύο φιναλίστ, Ατρόμητο Λάππα και Διαγόρα Βραχνεϊκων να διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους για την έδρα του τελικού.

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου Λάππα, Τάκης Τσιβγινίδης είναι κατηγορηματικός στην «4η  Εξουσία» και τονίζει πως δεν πρόκειται να δεχθεί ως έδρα το «Α. Κάνιστρας», καθώς θεωρεί ακατάλληλο το γήπεδο και επίσης υποστηρίζει ότι ο Διαγόρας υπάγεται στα σωματεία της Κάτω Αχαϊας και όχι στην Πάτρα. «Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση για έδρα το Α. Κάνιστρας. Είναι επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος και επίσης δεν έχει καλό φωτισμό. Αν θέλουν κάποιοι το θέαμα να περάσει σε δεύτερη μοίρα, κανένα πρόβλημα. Αν χρειαστεί θα κατεβάσουμε τα τσικό. Η δική μου ερμηνεία στην προκήρυξη της ΕΠΣ είναι ότι ο Διαγόρας ανέκαθεν ανήκε στους ομίλους της Κάτω Αχαϊας. Άρα, ο τελικός πρέπει να γίνει στην Κάτω Αχαϊα».

Την ίδια στιγμή, στην ομάδα των Βραχνεϊκων βρίσκονται σε αναταραχή διότι γνωρίζουν πως το πλαστικό γήπεδο τους ευνοεί στον τελικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters