Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Έκοψε την πίτα του Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών

Έκοψε την πίτα του Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών

Παράλληλα απένειμε τα διπλώματα στους αποφοίτους της 71ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας

Το  Δ.Σ. του Ι.Ο.Πατρών επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους εκείνους οι οποίοι με την παρουσία τους τίμησαν την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την απονομή διπλωμάτων στους αποφοίτους της 71ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του Ομίλου. Ο χώρος του εντευκτηρίου αποδείχθηκε μικρός για τους διακόσιους και πλέον φίλους, μέλη, αθλητές και εκπροσώπους φορέων, αθλητικών σωματείων κλπ.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων, κ. Γ. Δημαράς, ο Ναυτικός Διοικητής Ιονίου, αντιπλοίαρχος Δ. Μαντέλης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πάτρας, κ. Στ. Φωτεινός, ο Υπολιμενάρχης, κ. Ι. Βασιλόπουλος, ο εκπρόσωπος της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, κ. Χ. Μουζάκης, ο Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας, κ. Σ. Πιστεύος, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ν. Τζανάκος, εκπρόσωπος του βουλευτή Ν. Μπεκίρη, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, πατήρ Π. Ρίπισης, εκπρόσωποι των γειτονικών ομίλων του Α.Ι.Ο. Ρίου «ΙΑΣΩΝ», του Ν.Ο.Κυλλήνης και του Πατραϊκού Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών, της Ομάδας Διάσωσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο καθηγητής, κ. Α. Δήμας από το Πανεπιστήμιο Πατρών, ο Πρόεδρος του ΣΕ.ΒΙ.ΠΑ., κ. Γ. Μπέμπος και ο Γενικός Γραμματέας ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδας, κ. Π. Μαντάς.

Η εκδήλωση συνέπεσε χρονικά με το πρώτο 24ωρο από την υπογραφή της παραχώρησης του παραλιακού μετώπου και έδωσε την αφορμή στον Ι.Ο.Πατρών να ευχαριστήσει αφενός τον απελθόντα φορέα (Ο.Λ.ΠΑ.) και το προσωπικό του, με τον οποίο για πολλά χρόνια είχε μία εξαιρετική συνεργασία και αφετέρου να καλωσορίσει τον νέο φορέα (Δήμο Πατρέων) στο δύσκολο έργο της αξιοποίησης του. Το Παραλιακό μέτωπο δεν είναι μόνο κτήρια ή ελεύθεροι χώροι που έλειπαν από τον Δήμο. Είναι πολύ περισσότερα, είναι άποψη αλλά κυρίως δραστηριότητα, όπως μία από τις δραστηριότητες είναι και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters