Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Μπασκετ σε καροτσάκι: Προπονητής στους Τιτάνες ο Γεράσιμος Τζάκης

Μπασκετ σε καροτσάκι: Προπονητής στους Τ...

Βοήθεια στον πατρινό σύλλογο ο καρδιοχειρούρχος Βαγγέλης Κωνσταντινόπουλος και ο φυσιοθεραπευτής Γρηγόρης Κοντοδήμος

Η ομάδα των Τιτάνων κάνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να ενδυναμωθεί εσωτερικά ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες που περνά η κοινωνία μας με την κρίση και ειδικά ο χώρος του αθλητισμού των ΑμεΑ, με την αναστολή όλων των πανελληνίων Πρωταθλημάτων μας, ώστε να κρατήθει ενωμένη και να μπορέσει να προσφέρει ότι καλύτερο γίνεται τους αθλητές της.

Έτσι, ο διακεκριμένος καρδιοχειρουργός Βαγγέλης Κωνσταντινόπουλος, θα επίσημα ο γιατρός των Τιτάνων προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στην ομάδα και στον κάθε αθλητή προσωπικά.

Επίσης, ο  φυσιοθεραπευτής Γρηγόρης Κοντοδήμος, ειδικός στην αθλητική κινησιοθεραπεία και ψυχολογία, αποτελεί μέλος του ανθρώπινου δυναμικού της ομάδας, γεγονός πολύ σημαντικό για τους παίχτες της.

Τέλος, η ενσωμάτωση ενός από τους μεγαλύτερους πλέι μέικαρ που γνώρισε το αχαϊκό μπάσκετ στη θέση του επικεφαλή της τεχνικής διοίκησης των Τιτάνων είναι πλέον γεγονός... και το όνομα αυτού Γεράσιμος Τζάκης.


Ο νέος προπονητής των Τιτάνων είναι ένας από πρωτεργάτες της θρυλικής ομάδας του Απόλλων Πατρών κατά την δεκαετία του '90 τον καιρό που η Αχαϊκή ομάδα μεσουρανούσε στα γήπεδα με πάμπολλες συμμετοχές στην Α' Εθνική, στα Ευρωπαϊκά κύπελλα και φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος το 1997.
Αγωνίστηκε επίσης με την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και της Ντιναμό Βουκουρεστίου όπου κατέκτησε ανάλογες διακρίσεις.
Υπήρξε επίσης προπονητής τόσο της μπασκετικής ομάδας της Παναχαϊκής όσο και τις ΕΑΠ έχοντας με αυτόν τον τρόπο συμπληρώσει 30 χρόνια ενεργής καριέρας στο άθλημα.

* Η διοίκηση των Τιτάνων ευχαριστεί θερμά όλους παραπάνω για το ενδιαφέρον και τη διάθεσή τους να δώσουν ένα χέρι βοήθειας στους. "Η ενεργή συμμετοχή τους θεωρούμε ότι θα δώσει νέα δυναμική στην ομάδα μας" αναφέρουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters