Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Computer Practica: Επαγγελματικά Προγράμματα Εξειδίκευσης

Computer Practica: Επαγγελματικά Προγράμ...

Τώρα και με εξ αποστάσεως εκπαίδευση!

Η Computer Practica είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός με δύο εταιρίες που διατηρούν οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια, που θεωρείται σήμερα ο μεγαλύτερος οργανισμός εκπαίδευσης στην Δυτική Ελλάδα.Η εταιρεία, πλήρως ευθυγραμμισμένη με την άποψη που υποστηρίζει ότι σε εποχές κρίσεων δημιουργούνται ευκαιρίες, επενδύει στο σοβαρότερο εφόδιο κάθε νέου που αγωνιά για το επαγγελματικό του μέλλον στο αβέβαιο σημερινό περιβάλλον.

Για το λόγο αυτό, προβαίνει στη δημιουργία νέων τμημάτων που στοχεύουν στην ουσιαστική και ποιοτική κατάρτιση των εκπαιδευόμενων σε αντικείμενα σπουδών με δυναμικό  παρόν, και πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Τα νέα αντικείμενα αυτά είναι:

  • CCNA Exploration που έχει στόχο την κατάρτιση και πιστοποίηση Ειδικών δικτύων Η/Υ εφοδιάζοντας τους επαγγελματίες  που επιθυμούν να κάνουν καριέρα στο χώρο του ΙΤ με ένα ισχυρό επαγγελματικό πιστοποιητικό της CISCO NETWORK ACADEMY.

  • Web Design & Development, που στόχο έχει την εκπαίδευση και κατάρτιση στελεχών υψηλού επιπέδου για την δημιουργία επαγγελματικών ιστοσελίδων και εφαρμογών, με πιστοποίηση ADOBE

  • Graphics Design & Animations που στόχο έχει την παροχή ολοκληρωμένων γνώσεων πάνω στα μέσα και την διαδικασία της δημιουργίας διαφημιστικών εντύπων, σχεδίων και εικόνων, video και animations με πιστοποίηση ADOBE.

  • Μηχανογραφημένη Λογιστική παρέχει γνώσεις που είναι απαραίτητες για να εξασφαλίσουν την είσοδο και την εξέλιξη των αποφοίτων μας στην αγορά εργασίας της Λογιστικής. Οι συμμετέχοντες, μέσα από τις διαλέξεις, την παροχή υλικού, και τις πρακτικές εφαρμογές είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις όσον αφορά στη διαχείριση λογιστικών - οικονομικών θεμάτων στις επιχειρήσεις.

  • AutoCAD - 3D Studio Max - Revit που παρέχουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην δισδιάστατη, τρισδιάστατη σχεδίαση και φωτορεαλισμός χρησιμοποιώντας τα πιο γνωστά προγράμματα, που οδηγούν στην επίσημη πιστοποίηση της Autodesk.

  • Χρήση υπολογιστών – Επίπεδα Core και Expert που καλύπτουν το Γενικό Χειρισμό Υπολογιστών στο πρώτο καθιερωμένο από το Ελληνικό Δημόσιο επίπεδο δυσκολίας (επίπεδο Core), καθώς και σε προχωρημένο επίπεδο (επίπεδο Expert), όπου με την ολοκλήρωσή του ο εκπαιδευόμενος θα διαθέτει υψηλού επιπέδου γνώσεις και δεξιότητες και θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει σύνθετα και μεγάλης δυσκολίας έργα.

Τώρα και με εξ αποστάσεως εκπαίδευση!

Οι τρόποι εκπαίδευσης που παρέχουμε, δίνουν τη δυνατότητα να ορίσεις εσύ τις συνθήκες εκπαίδευσης. Μπορείς να κάνεις μάθημα με τον κλασικό τρόπο σε τάξη, απομακρυσμένα μέσω Internet κατευθείαν με τον εκπαιδευτή σου ή εξ αποστάσεως και σε όποιο χρόνο θες με καθοδήγηση από ειδικούς καθηγητές στο χώρο σου. Με άλλα λόγια, εκπαιδεύεσαι πλέον όπου και αν βρίσκεσαι με τις πιο σύγχρονες πλατφόρμες εκπαίδευσης, και απαλλαγμένος από χρονικούς περιορισμούς.

Για πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.practica.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:

Πάτρα Κεντρικό: 2610222240

Ιωάννινα: 2651077931

Αγρίνιο: 2641024049

Ναύπακτος: 2634024505

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά