Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Σεσουάρ για…δολοφόνους» από την θεατρική ομάδα «ΜονόΛγοι»

«Σεσουάρ για…δολοφόνους» από την θεατρικ...

Οι παραστάσεις ξεκινούν την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου

Μετά το έργο «ο κύκλος με την κιμωλία» η θεατρική ομάδα «ΜονόΛογοι» παρουσιάζει την θρυλική αστυνομική κωμωδία των Bruce Jordan & Marilyn Abrams, «Σεσουάρ για δολοφόνους». Μια διαδραστική-ανατρεπτική κωμωδία έρχεται για να τα ταράξει τα θεατρικά δρώμενα της Αιγιάλειας και όχι μόνο…

Μια κωμωδία-θρύλος- που για 12 ολόκληρα χρόνια παρακολούθησαν περισσότεροι από 500.000 θεατές στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στην Κύπρο. Πρόκειται για ένα θεατρικό έργο ατάκας με έντονα κωμικά στοιχεία σχολιάζοντας την επικαιρότητα, τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που την απαρτίζουν. Η επιτυχία του «Σεσουάρ για…δολοφόνους» δεν είναι τυχαία καθώς αποτελεί ένα πρωτότυπο θεατρικό έργο δίνοντας στο κοινό ενεργό ρόλο για την διαλεύκανση ενός όχι και τόσο συνηθισμένου φόνου…

Οι παραστάσεις ξεκινούν την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ ενώ θα συνεχιστεί ένας κύκλος παραστάσεων το Σάββατο 12, την Κυριακή 13 και τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν έως και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου. Εσείς δεν έχετε παρά να γίνεται μάρτυρες του πιο ξεκαρδιστικού φόνου όλων των εποχών..!

Στην  παράσταση συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης οι: Μαριάννα Κωστάκη, Ανδρέας Κοντόπουλος, Γιάννης Χρυσάνθου, Παντελής Παπαδόγιαννης, Σπύρος Κανελλάκης, Μαρία Μητροπούλου.

Την σκηνοθεσία του έργου έχει αναλάβει ο Αιγιώτης σκηνοθέτης και ηθοποιός, Θανάσης Θεολόγης

Βοηθός σκηνοθέτη: Χαρά Γαλανοπούλου

Ήχος: Κώστας Βελής,

Φώς: Τζέλλα Δημητρακόγιαννη

Κοστούμια: Νέλλα Ιωάννου

Σκηνικά: θεατρική ομάδα «ΜονόΛογοι»

Σύνταξη κειμένων/Δημόσιες σχέσεις: Γιάννης Χρυσάνθου

Σχεδιασμός έντυπου υλικού: Βασιλική Αναστασοπούλου

Υπεύθυνη φροντιστηρίου: Μαντώ Κοντοπούλου

Ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά τους: το Νεκτάριο Πουλιάση, το Γυμναστήριο «Ladies», το Κομμωτήριο «Νατάσσα», το Studio «Αφροδίτη», το Café bar «Movida» και το Κομμωτήριο «Ήβη»

Λίγα λόγια για το έργο:

Το «Σεσουάρ για δολοφόνους» έχει μεταφραστεί σε 11 γλώσσες, και έχει παιχτεί σε 37 πόλεις της Αμερικής και 36 πρωτεύουσες του υπόλοιπου κόσμου, ενώ την έχουν δει περισσότεροι από 8.200.000 θεατές σε όλο τον κόσμο. Έχει χαρακτηριστεί από το Βιβλίο Γκίνες ως «η μακροβιότερη παράσταση στην ιστορία του Αμερικανικού Θεάτρου». Στην Αμερική σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία αφού στη Βοστώνη παίζεται από το 1980 και στην Ουάσιγκτον από το 1987. Αυτή την εποχή, παίζεται στο Σικάγο, τη Βουδαπέστη, το Τελ Αβίβ, και τη Βαρσοβία.

Στην Ελλάδα ανέβηκε  πρώτη φορά 1999 και συνεχίζει ακόμα να παίζεται, με διαφορετικούς θιάσους κάθε φορά.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture