Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Συγκεντρώνουν υπογραφές για να μην σιγήσουν τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ

Συγκεντρώνουν υπογραφές για να μην σιγήσ...

Πρωτοβουλία από τους εργαζομένους

Ηλεκτρονική συγκέντρωση υπογραφών, ώστε να μην σιγήσουν τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο avaaz.org, με πρωτοβουλία των εργαζομένων της. Η ανταπόκριση των πολιτών είναι μεγάλη.

Σε μήνυμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα αναφέρεται:

«Ονομάζομαι Γιάννης και εργάζομαι στην Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ ως βιολοντσέλο για τα τελευταία 22 χρόνια. Πριν δύο εβδομάδες ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ με το έτσι θέλω.

Αυτήν την στιγμή που οι πολιτικοί ηγέτες παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον μας, εγώ σας γράφω από τα υπό-κατάληψη studios της ΕΡΤ όπου είναι ο καθημερινός τόπος εργασίας μου. Πολύ σύντομα είναι πιθανόν όλοι οι μουσικοί της ΕΡΤ να χάσουμε τις δουλειές μας. Το μέλλον των Μουσικών Συνόλων είναι αβέβαιο.

Μόνο εάν κινητοποιηθούμε άμεσα μπορούμε να σώσουμε τα Μουσικά μας Σύνολα και τον πολιτισμό μας. Οι φωνές μας είναι το μοναδικό μέσο πίεσης προς τους πολιτικούς αρχηγούς που με πρόφαση την ‘κρίση’ έχουν απαξιώσει κάθε μορφή πολιτισμού, και συνεχίζουν ανεμπόδιστοι.

Το τελευταίο πράγμα που θέλει ο Σαμαράς αυτή την στιγμή είναι μια ακόμη μεγαλύτερη κατακραυγή. Υπογράψτε στα δεξιά της σελίδας με το όνομα και το email σας για να σώσουμε τα Μουσικά Σύνολα.»

Όσοι επιθυμούν να υπογράψουν μπορούν να το κάνουν εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture