Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Διαβάστε τη συγκλονιστική δήλωση της τραγουδίστριας Φωτεινής Δάρρα για την ΕΡΤ - "Νιώθω ντροπή"

Διαβάστε τη συγκλονιστική δήλωση της τρα...

Επίσης τονίζει ότι το κλείσιμο των πομπών της ΕΡΤ αποτελεί έναν συμβολικό θάνατο, ο οποίος χτυπά την πόρτα όλων των Ελλήνων

Η Φωτεινή Δάρρα, η αισθαντική ερμηνεύτρια που έχει καταγωγή από τη γειτονική Ζάκυνθο, καταγγέλλει σε δήλωση της το αιφνίδιο κλείσιμο της ΕΡΤ, δηλώνοντας ότι νιώθει «ντροπή».

Επίσης όπως γράφει το σάιτ aixmi.gr, η Φωτεινή Δάρρα τονίζει ότι το κλείσιμο των πομπών αποτελεί έναν συμβολικό θάνατο, ο οποίος χτυπά την πόρτα όλων των Ελλήνων.

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωσή της:

«Γεννήθηκα σε μια χώρα ελεύθερη, μετά τη Χούντα, που πήγε πίσω την Ελλάδα μια επταετία (και μια αιωνιότητα) και πίστεψα ότι ελεύθερη θα ζήσω και ελεύθερα θα είναι και τα παιδιά μου. Πίστεψα στο δημοκρατικό ιδεώδες που γεννήθηκε σε αυτή την ευλογημένη γη. Ταξίδεψα και είδα στα μάτια των ξένων το σεβασμό για τον Πολιτισμό μας.

Από την Τρίτη το βράδυ νιώθω ντροπή.

Ενώπιον ενός κόσμου που απειλείται με διάσπαση, όπου οι μεγάλοι ιεροεξεταστές μας κινδυνεύουν να εδραιώσουν για πάντα τα Βασίλεια του θανάτου, καλλιτέχνες και οι πνευματικοί άνθρωποι της χώρας (και, στη συνέχεια, σύμπας ο κόσμος) πρέπει να λύσουν τη σιωπή τους.

Ας μη ζούμε άλλο με αυταπάτες, νομίζοντας ότι θυσιάζοντας κάποιους στο βωμό σαν άλλες «Ιφιγένειες», θα φυσήξει ούριος άνεμος για τους υπόλοιπους. Ενός κακού μύρια έπονται…

Την Τρίτη το βράδυ, όταν φίμωσαν τον λαό κλείνοντας τους πομπούς της κρατικής Ραδιοτηλεόρασης, ο θάνατος χτύπησε την πόρτα όλων των Ελλήνων».

*Να θυμίσουμε ότι η αξιόλογη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα είναι σύντροφος του συνθέτη και Γενικού διευθυντή της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Δημήτρη Παπαδημητρίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture