Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τα "Μεθυσμένα Καράβια" της Βικτωρίας Αγγελοπούλου παρουσιάζονται σε εκδήλωση στην Αθήνα

Τα "Μεθυσμένα Καράβια" της Βικ...

Στις 12 Ιουνίου 2013 στο "Black Duck"

 

Το νέο μυθιστόρημα της Βικτωρίας Αγγελοπούλου με τίτλο "Μεθυσμένα Καράβια" (εκδόσεις "Το Δόντι" του Ανδρέα Τσιλίρα) μετά την εκδήλωση παρουσίασης του στην Πάτρα, στην Αγορά Αργύρη, αναμένεται να παρουσιαστεί και στην Αθήνα.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 στις 20.00 στο "Black Duck" στην οδό Χρήστου Λαδά 9α, στο κέντρο της Αθήνας.

Για το βραβευμένο βιβλίο της Βικτωρίας Αγγελοπούλου (είχε διατελέσει αντιδήμαρχος πολιτισμού επί θητείας του Ευάγγελου Φλωράτου ως Δημάρχου Πατρέων αλλά και στο Δήμο του Ρίου), θα μιλήσουν η Πατρινή σκηνοθέτιδα και επίκουρη καθηγήτρια στο τμήμα θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ευανθία Στιβανάκη και ο Γιώργος Κυριακόπουλος, δικηγόρος, Λέκτωρ του Διεθνούς Δικαίου Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου Pantheon - Assas Παρισίων.

Θα μιλήσει και η ίδια η Βικτωρία Αγγελοπούλου που είναι συμβολαιογράφος στο επάγγελμα ενω αποσπάσματα θα διαβάσουν ο Πατρινός ηθοποιός Σωτήρης Δούβρης και η πτυχιούχος αγγλικής φιλολογίας Αναστασία Παπαπέτρου.

Το βιβλίο της κυρίας Αγγελοπούλου έχει τιμηθεί με το βραβείο Μυθιστορήματος στον 29ο λογοτεχνικό διαγωνισμό 2011 του Φιλολογικού συλλόγου "Παρνασσός" της Αθήνας. Το βιβλίο περιγράφει την ιστορία μιας νεαρής πιανίστριας που αναζητώντας το γενεαλογικό της δέντρο στην Αίγυπτο έρχεται αντιμέτωπη με πρωτόγνωρες καταστάσεις συνείδησης.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture