Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

H ομάδα του "Κάψε το σενάριο" ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία με πρώτο σταθμό την Πάτρα

H ομάδα του "Κάψε το σενάριο" ...

Θα εμφανιστεί στον πολυχώρο "Πολιτεία" αυτή την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 στις 21.00

Από την Πάτρα και συγκεκριμένα τον πολυχώρο «Πολιτεία» στην Ακτή Δυμαίων, θα ξεκινήσει την φετινή καλοκαιρινή περιοδεία του, η ταλαντούχα και αστεία παρέα της χιουμοριστικής εκπομπής του Mega, «Κάψε το σενάριο». H πρώτη στάση του "Κάψε το σενάριο on tour" θα είναι αυτή την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 στις 21.00 με το εισιτήριο να κοστίζει 10 ευρώ.

Οι κωμικοί της γνωστής και επιτυχημένης από πλευράς ακροαματικότητας σειράς του Mega, θα έρθουν στην Πάτρα για μια παράσταση γεμάτη γέλιο, αυτοσχεδιασμό, επίκαιρα αστεία, παιχνίδια και αμεσότητα με το κοινό, το οποίο συμμετέχει με τον τρόπο του στο όλο δρώμενο.

Οι ηθοποιοί του «Κάψε το Σενάριο», Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήσης Ρούμπος και Γιώργος Βαγιάτας, οι οποίοι με το «Κάψε το σενάριο» είχαν ξαναέρθει στην Πάτρα, δύο φορές μάλιστα το περσινό καλοκαίρι, αναμένεται να προσφέρουν άφθονο γέλιο μέχρι δακρύων στο κοινό με την σπαρταριστή κωμική τους παράσταση.

Μήπως νιώθετε, καμιά φορά, στο θέατρο, ότι οι ηθοποιοί δεν σας δίνουν σημασία; Μήπως νιώθετε ότι θέλετε να επέμβετε στο κείμενο και στους διαλόγους; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα, όλα αυτά να συμβούν... Στην παράσταση κωμωδίας και αυτοσχεδιασμού της ομάδας Κάψε το Σενάριο! Επιτέλους ο θεατής έχει τη δύναμη. Εσύ, ο θεατής, θα δώσεις σε εμάς, τους κωμικούς την ιδέα σου και εμείς θα τη μετατρέψουμε σε ξεκαρδιστικές αυτοσχέδιες σκηνές. Αυτό τουλάχιστον έκανε πέρυσι η ομάδα του «Κάψε το σενάριο» που σημειωτέον ότι έχει μεγάλη απήχηση στη νεολαία.

Η τηλεοπτική πορεία τους στο κανάλι του Mega τη σαιζόν 2011-12 ήταν ανοδική και λόγω της επιτυχίας η παρέα επέστρεψε στις αρχές του 2013 για 2η σαιζόν στο κανάλι. Βέβαια δεν έλειψαν και κάποιες κριτικές ότι από τα αστεία τους έλειπε σε ένα βαθμό η πρωτοτυπία που είχε η ομάδα την πρώτη χρονιά.

Το «Κάψε το Σενάριο» πηγαίνει λοιπόν και πάλι περιοδεία παρουσιάζοντας μια σπέσιαλ κωμική παράσταση με σκετς, αυτοσχεδιασμούς, σάτιρα, σταντ απ κόμεντι και ότι άλλο προκύψει!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View