Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 7 Ιουνίου

Tα ζώδια για σήμερα, 7 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Καθώς διατρέχει ο Άρης το ζώδιό σας, σχηματίζει μια δυσμενή όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα, η οποία τις τελευταίες μέρες φέρνει απογοητεύσεις, διαψεύσεις και απότομη διάλυση αυταπατών. Προσέξτε για μερικές ακόμα μέρες τις εξαπατήσεις, κυρίως στα επαγγελματικά. Επίσης προσοχή σε εμμονές και σε ανταγωνισμούς ή αδιέξοδα γύρω απ' τα οικονομικά.

Καρκίνος

Ο Ερμής που διατρέχει το ζώδιό  σας σχηματίζει μια δύσκολη αντίθεση με τον "σκοτεινό" Πλούτωνα, γι' αυτό και οι σκέψεις τις τελευταίες μέρες μπορεί να είναι κάπως "σκοτεινές". Προσέξτε τις εμμονές και την ανάγκη σας να κοντρολάρετε τα πάντα. Επίσης το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα καταστρέφει κάποιες αυταπάτες, μια κάπως επίπονη διαδικασία.

Λέων

Οι δυο δύσκολες όψεις που κορυφώνονται σήμερα το βράδυ, φέρνουν τις τελευταίες μέρες κάποια μπερδέματα ή εξαπατήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, ενώ μπορεί και στις φιλίες να απογοητεύεστε για κάποιο λόγο. Προσοχή σε παρεξηγήσεις. Επίσης προσέξτε τις αρνητικές διαθέσεις και τα παρασκήνια στο χώρο εργασίας. Πιθανή αποκάλυψη μυστικών κι αυταπατών.

Παρθένος

Έντονη τάση για απογοητεύσεις αλλά και σύγχυση στόχων και πορείας προκαλεί το δύσκολο τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα τις τελευταίες μέρες. Κορυφώνεται το βράδυ η επιρροή του, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις. Μην εξιδανικεύετε κανέναν και φροντίστε να μην παρανοείτε τα λόγια των άλλων ή να μην δημιουργείτε σενάρια και συνωμοσίες στο νου σας.

Ζυγός

Η δύσκολη αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα που κορυφώνεται το βράδυ, "συσκοτίζει" το νου σας, ο οποίος τώρα κάνει  μια κατάδυση σε πάθη, φοβίες, εμμονές. Είναι ένα είδος κάθαρσης. Πικρά λόγια πιθανόν να λέγονται στο σπίτι ή στα επαγγελματικά. Επίσης για λίγες ακόμα μέρες προσέξτε ιδιαίτερα τις εξαπατήσεις, κυρίως –αλλά όχι μόνο- στα επαγγελματικά.

Σκορπιός

Έντονη τάση για ερωτικά και οικονομικά μπερδέματα, παρεξηγήσεις ή κι εξαπατήσεις προκαλεί η δυσμενής όψη Άρη-Ποσειδώνα τις τελευταίες μέρες, ενώ κορυφώνεται το βράδυ η επιρροή της. Προσέξτε από τι και ποιον παρασύρεστε. Επίσης η δύσκολη όψη Ερμή-Πλούτωνα βγάζει τον ντετέκτιβ αλλά και τον καχύποπτο εαυτό από μέσα σας.

Τοξότης

Άμεσα πλήττει το ζώδιό σας η δύσκολη γωνία Άρη-Ποσειδώνα, η οποία τις τελευταίες μέρες φέρνει απογοητεύσεις, καταστροφή αυταπατών και έντονη τάση για εξαπατήσεις και σύγχυση. Μην παίρνετε το πιο εύκολο μονοπάτι και μην παρασύρεστε – ελλοχεύουν παγίδες. Κορυφώνεται το βράδυ η όψη αυτή, ενώ ακόμα προσοχή χρειάζεται σε ανταγωνισμούς στα οικονομικά.

Αιγόκερως

Ο νοητικός Ερμής σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, γι' αυτό τις τελευταίες μέρες  βγαίνουν φοβίες ή διάφορες σκοτεινές σκέψεις κι εμμονές στην επιφάνεια. Κορυφώνεται το βράδυ η επιρροή της – προσοχή σε ζήλιες, τάσεις κοντρόλ και θεωρίες συνωμοσίας. Επίσης για λίγες ακόμα μέρες προσοχή σε εξαπατήσεις σε εργασία και συμφωνίες.

Υδροχόος

Η δύσκολη γωνία Άρη-Ποσειδώνα που κορυφώνεται το βράδυ, μπορεί τις τελευταίες μέρες να σας ώθησε σε πολύ λάθος και βιαστικές οικονομικές κινήσεις. Ίσως εξαπατηθήκατε ή παρασυρθήκατε από υποσχέσεις αλλά κι απ' τις δικές σας αυταπάτες. Επίσης προσοχή σε παρασκήνια και σε αρνητικά λόγια, κυρίως στη δουλειά. Αποκάλυψη μυστικών.

Ιχθύες

Κάποιες απογοητεύσεις είναι λογικό να βιώνετε τις τελευταίες μέρες με τη δυσμενή όψη Άρη-Ποσειδώνα, η οποία κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Για λίγες ακόμα μέρες διαλύονται ψευδαισθήσεις κι αυταπάτες με κάπως επίπονο τρόπο. Επίσης χρειάζεται προσοχή σε εξαπατήσεις, ίντριγκες, ψέματα και στη σύγχυση. Μην παρασύρεστε και μην εξιδανικεύετε.

Κριός

Δύο δύσκολες όψεις κορυφώνονται σήμερα το βράδυ. Απ' τη μία η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα προκαλεί εμμονές και φέρνει ανταγωνισμούς στις οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις, ενώ απ' την άλλη το τετράγωνο  Άρη-Ποσειδώνα θέλει ιδιαίτερη προσοχή σε ψέματα, αυταπάτες και υποσχέσεις, για μερικές μέρες ακόμα. Προσέξτε τι υπογράφετε και τι λέτε.

Tαύρος

Κορυφώνεται σήμερα το βράδυ η δύσκολη όψη Άρη-Ποσειδώνα, η οποία τις τελευταίες μέρες έφερε έντονη τάση για οικονομικές εξαπατήσεις αλλά και για μπερδέματα ή παρεξηγήσεις στις φιλίες. Πιθανόν κάποια οικονομικά θέματα να πήραν τροπή που ίσως αποφεύγατε να σκεφτείτε. Επίσης προσέξτε τις αρνητικές σκέψεις και τα πικρά λόγια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being