Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Πάτρα - "Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που συμμετέχω στην εκδήλωση αυτή προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης" - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Πάτρα - &quo...

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα δώσει μία ξεχωριστή συναυλία στις 10 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο με κοινωνικό χαρακτήρα

Tου ΤΑΚΗ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΥ

Ιδιαίτερα συγκινημένος και χαρούμενος που συμμετέχει σε μία τέτοια εκδήλωση προσφοράς, αγάπης και αλληλεγγύης, τη συναυλία κοινωνικού χαρακτήρα που θα δώσει στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας την προσεχή Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 στις 20.30, δήλωσε μιλώντας νωρίτερα σήμερα στους εκπροσώπους των Μέσων ενημέρωσης, ο δημοφιλής και αγαπητός καλλιτέχνης Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο της Πάτρας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ευχαρίστησε το Δήμο Πατρέων, το Επιμελητήριο Αχαΐας και τη Μητρόπολη Πατρών για την προσπάθεια που καταβάλλουν και εξέφρασε τη χαρά του που θα συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση, της συνεισφοράς δηλαδή στην Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου και της Μητρόπολης και στη Δομή της παροχής συσσιτίων σε άπορους συνανθρώπους μας.

Όπως τόνισε και ο δημοσιογράφος Γιώργος Κοντογιάννης εκ μέρους των εφημερίδων «Κόσμος» και «7 Μέρες Αγγελίες» που συμπράττουν στην όλη πρωτοβουλία (πρόκειται για τη 2η εκδήλωση της καμπάνιας «Έλα κι εσύ» μετά την πρώτη επιτυχημένη εκδήλωση στην πλατεία Γεωργίου), μέρος των εσόδων της συναυλίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Μηδενιστή θα διατεθούν για το έργο της Τράπεζας Τροφίμων και των συσσιτίων των απόρων.

Τα συσσίτια του Δήμου Πατρέων όπως εξήγησε η αντιδήμαρχος Μ.Κ.Ο. και εθελοντισμού Μαρία Ανδρικοπούλου Ρούβαλη, ξεκίνησαν τη Μεγάλη Δευτέρα και εξυπηρετούν πάνω από 80 συνανθρώπους μας σε καθημερινή βάση που δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαγητό.

Η πρόεδρος του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Πατρέων Τασία Παπαντωνοπούλου με τη σειρά της ευχαρίστησε τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Μιχάλη Χατζηγιάννη για την ανταπόκριση του στο κάλεσμα του Δήμου ενώ πρόσθεσε ότι οι συνθήκες που έχει δημιουργήσει η τρόικα στη χώρα είναι δύσκολες και ζοφερές και πως η Πάτρα μπορεί να προσφέρει απλόχερα στο συνάνθρωπο κι αυτό θα φανεί στη συναυλία της ερχόμενης Δευτέρας.

Ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Θεοχάρης Μασσαράς θύμισε ότι στην πρώτη εκδήλωση κοινωνικής αφύπνισης και συγκέντρωσης τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών που είχε γίνει στην πλατεία Γεωργίου, τα αποτελέσματα ήσαν εκπληκτικά και φάνηκε η ευαισθησία των πολιτών να βοηθήσουν τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

«Σε αυτή τη νέα εκδήλωση που συνδυάζει την τέχνη με την αγάπη και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο μας, θα έχουμε κοντά μας τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έναν καλλιτέχνη που έχει προσφέρει αγαλλίαση στην ακοή μας με τα ωραία του τραγούδια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μασσαράς.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ιδιαίτερα φιλικός και απλός εξέφρασε την ελπίδα του να ανταποκριθούν οι Πατρινοί με τον καλύτερο τρόπο και να δείξουν την αλληλεγγύη τους.

Όπως ανέφερε ο Κύπριος στην καταγωγή τραγουδοποιός που τα τελευταία δώδεκα και πλέον χρόνια έχει καταφέρει να κάνει μεγάλη επιτυχία και να χαρίσει στο κοινό υπέροχα τραγούδια όπως το κομμάτι «Ο βυθός», η συναυλία της Πάτρας στις 10 Ιουνίου θα είναι η εναρκτήρια της μεγάλης καλοκαιρινής του περιοδείας ενώ για την πρωτότυπη σύμπραξη του με τον ράπερ Μηδενιστή, είπε ότι παρόλη την διαφορετικότητα και την ιδιαιτερότητα της είναι μία αρκετά εντυπωσιακή συνεργασία.

Στη συναυλία του στο Παμπελοποννησιακό στάδιο εκτός της κοινής του εμφάνισης με τον Μηδενιστή (ερμηνεύουν μαζί το τραγούδι που έχει γίνει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία, "Σε ένα τοίχο") ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα παρουσιάσει τα καινούρια κομμάτια του από το νέο του cd που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουνίου, όπως το κομμάτι «Η Αγάπη δυναμώνει» με ένα στίχο σύμβολο και μήνυμα των ημερών που ζούμε, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ωστόσο από τη συναυλία του δεν θα λείψουν και οι επιλογές από τις προηγούμενες δισκογραφικές του δουλειές με έμφαση στο περίφημο «Άγγιγμα Ψυχής», την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τον Γιώργο Χατζηνάσιο, που έκανε ευρύτερα γνωστό και καθιέρωσε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ερωτώμενος για την οικονομική κρίση που έπληξε και την Κύπρο και πόσο τον έχει επηρεάσει, ο κ. Χατζηγιάννης απήντησε ότι πρέπει όλο αυτό το κλίμα που επικρατεί να δώσει μία ορμή και μία νέα προοπτική ώστε οι καλλιτέχνες να βγάλουν μία νέα ευαισθησία που θα παρακινήσει τον κόσμο να δει μέσα στην παρακμή των καιρών μας, με ένα νέο θετικό βλέμμα τα πράγματα.

Παρών στη συνέντευξη Τύπου ήταν και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και ιδιοκτήτης της εταιρείας «Λουξ» Πλάτων Μαρλαφέκας, ο οποίος μάλιστα θύμισε ότι ο «φίλος» Μιχάλης, όπως αποκάλεσε τον καλλιτέχνη, έχει δείξει κατά το παρελθόν ότι είναι κοντά στην πόλη της Πάτρας και μάλιστα είχε έρθει ιδιωτικά να παρακολουθήσει το event του P.I.C.K. με τα αυτοκίνητα καρτ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που δέχτηκε να βοηθήσει σε αυτό τον κοινωνικό σκοπό. Ο επιχειρηματικός κόσμος της Πάτρας είναι κοντά στις πρωτοβουλίες βοήθειας των ευπαθών ομάδων και μπορεί να διοργανώσει μεγάλα πράγματα αρκεί οι φορείς και οι επιχειρηματίες να βρούμε πράγματα που μας ενώνουν, κάτι που μπορούμε να καταφέρουμε.

Πρέπει όλη η περιοχή να γεμίσει το Παμπελοποννησιακό στάδιο και να βοηθήσει στην προσπάθεια», ανέφερε ο κ. Μαρλαφέκας.

Τέλος ο κ. Κοντογιάννης προέτρεψε ακόμη και τις μεγάλες ηλικίες να δώσουν το παρών κι αν δεν μπορούν, να στείλουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους στη συναυλία.

Να θυμίσουμε ότι με το κουπόνι της Εφημερίδας «Κόσμος» το εισιτήριο για τη συναυλία κοστίζει 8 ευρώ.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο τέλος της συνέντευξης Τύπου, φωτογραφήθηκε με θαυμαστές και θαυμάστριες του.

*Το κανονικό εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ.

Χορηγός εικοινωνίας thebest.gr

Σημεία προπώλησης:

AFISORAMA Κορίνθου 252, ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ Μαιζώνος 92, DISCOVER Πατρέως 30, 7 ΜΕΡΕΣ Γούναρη & Κανακάρη (στοά), ΠΥΛΗ CAFÉ απέναντι από τα ΤΕΙ, ΚΕΝΤΡΑ ΤΥΠΟΥ Γούναρη (στοά ΠΑΝΘΕΟΝ), CAREFOUR, PLANEΤ, www.ticketwest.gr.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture