Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

To "After Earth" με τους Γουίλ και Τζέιντεν Σμιθ προβάλλεται από σήμερα στην Πάτρα

To "After Earth" με τους Γουίλ...

Στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε

Από σήμερα 6 Ιουνίου, ταυτόχρονα σχεδόν με τις ΗΠΑ (στις αίθουσες της Αμερικής κυκλοφόρησε στις 31 Μαΐου 2013 με εισπράξεις μέχρι στιγμής της τάξης των 34 εκατομμυρίων δολαρίων) κυκλοφορεί στην Ελλάδα (και στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα) η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «After Earth» σε σκηνοθεσία του Αμερικανοινδού κινηματογραφικού δημιουργού Μ. Nάιτ Σιαμαλάν (Η Έκτη Αίσθηση, Σκοτεινό Χωριό, Άφθαρτος, The Last Airbender).

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό φιλμ (τουλάχιστον από το τρέιλερ) όπου πρωταγωνιστούν ο 45χρονος μαύρος ηθοποιός Γουίλ Σμιθ μαζί και με τον 16χρονο γιο του Τζέιντεν Σμιθ (είχαν ξαναπαίξει παρέα το 2006 στην συγκινητική ταινία «The Pursuit of Happiness – Το Κυνήγι της ευτυχίας»). Επίσης ο Τζέιντεν είχε πρωταγωνιστήσει στο νέο "Καράτε Κιντ".

Μάλιστα η σεναριακή ιδέα που υλοποίησαν οι Gary Whitta και M. Nάιτ Σιαμαλάν, ανήκει στον ίδιο τον Γουίλ Σμιθ. Σύμφωνα με το στόρι ένας διαπλανητικός μαχητής και στρατιώτης, ο Cypher Raige (Γουίλ Σμιθ) θα βρεθεί μετά τη συντριβή του αεροσκάφους του, στον πλανήτη Γη που πλέον χίλια χρόνια μετά έχει μεταμορφωθεί σε έναν αφιλόξενο και επικίνδυνο για τους ανθρώπους τόπο.

Ο Cypher θα πρέπει για να σωθεί και να επιστρέψει στη βάση του, να στηριχτεί στη βοήθεια του νεαρού του γιου Κιτάι. Στη Γη θα έρθουν αντιμέτωποι με πολλές δυσκολίες και απρόοπτα αλλά και άκρως επικίνδυνα ζώα και τέρατα που έχουν αποκτήσει πολύ μεγαλύτερες δυνάμεις από τους ανθρώπους.

Η ταινία που βγαίνει αυτές τις μέρες και στη Γαλλία, έχει όπως φανερώνει το σενάριο και δήλωσε και ο Σιαμαλάν, περιβαλλοντικές ευαισθησίες αλλά και μία φιλοσοφική διάθεση.

Συνολικά από σήμερα βγαίνει σε πάνω από 60 χώρες ανά τον πλανήτη. Οι κριτικές στις ΗΠΑ δεν ήσαν ιδιαίτερα θετικές ωστόσο η γνώμη του κοινού είναι διαφορετική και πολλοί μιλούν για ένα καλογυρισμένο, αγωνιώδες φιλμ.

Ο Γουίλ Σμιθ δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον γιο του (από το γάμο του με την ηθοποιό Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ) αλλά και υπεύθυνος συνάμα. Παράδειγμα όπως έγραψε το περιοδικό Entertainment Weekly, σε μία σκηνή σε ποτάμι που γυρίστηκε στην Κόστα Ρίκα, χρειάστηκε να βουτήξουν ειδικοί δύτες για να καθαρίσουν τον ποταμό από τυχόν κροκόδειλους. Στη σκηνή αυτή συμμετείχε ο γιος του Σμιθ και μέχρι να ολοκληρωθεί το γύρισμα η αγωνία και το άγχος του συμπαθούς ηθοποιού είχε φτάσει στο κατακόρυφο.

Στο μεταξύ σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γουίλ Σμιθ που πρωτοέγινε γνωστός μέσα από το σήριαλ «Ο Πρίγκηπας του Μπελ Έιρ» ενώ έχει κερδίσει 2 υποψηφιότητες για Όσκαρ ερμηνείας, η μία για το «Ali», τόνισε ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει τις blockbuster ταινίες.

Το φιλμ «After Earth» διανέμεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Feelgood.

Επιμέλεια - Τάκης Γ. Μαρτάτος

 

Γουίλ και Τζέιντεν Σμιθ στην πρεμιέρα της ταινίας στην Ιαπωνία.

Γουίλ και Τζέιντεν Σμιθ στην πρεμιέρα τη...

Γουίλ και Τζέιντεν Σμιθ στην πρεμιέρα της ταινίας στην Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture