Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα - Ξεκινά το Φεστιβάλ της Μέριμνας "Ήταν ένα Μικρό Καράβι"

Πάτρα - Ξεκινά το Φεστιβάλ της Μέριμνας ...

Στο μόλο της Αγίου Νικολάου, θα διαρκέσει έως και τις 9 Ιουνίου 2013

Το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Μέριμνα» της Πάτρας διοργανώνει από σήμερα 5 Ιουνίου και έως και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 στον μόλο της Αγίου Νικολάου το 1ο καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παζάρι με τίτλο «Ήταν ένα Μικρό Καράβι».

Πρόκειται για μία σειρά εορταστικών εκδηλώσεων που θα περιλαμβάνουν συναυλίες, χορευτικά, παράσταση Καραγκιόζη, κ.α.

Τα εγκαίνια και η έναρξη του Φεστιβάλ της Μέριμνας θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 8 το βράδυ με τη συμμετοχή της Μπάντας του Δήμου Πατρέων.

Σήμερα Τετάρτη πραγματοποιείται η προετοιμασία και το στήσιμο του χώρου ενώ την Πέμπτη 6 Ιουνίου μετά τις 8 το βράδυ το πρόγραμμα περιλαμβάνει παράσταση σύγχρονου χορού από τη σχολή της Κατερίνας Σταυροπούλου και συναυλία της χορωδίας των Επτανησίων της Πάτρας όπου στο πιάνο θα συνοδεύσει ο Χρήστος Τσαντούλης.

Για την Παρασκευή 7/6 στις 19:30 έχει προγραμματιστεί σκετς από τη θεατρική ομάδα του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «Μέριμνα», «Οι Εφιάλτες» που θα έχει στοιχεία παντομίμας. Στη συνέχεια, στις 20.30 θα εμφανιστούν live τα μουσικά γκρουπ MONOSTYLE, στις 21:30 οι SOPHOKLES THAUMASTOS AND THE DREAMWALKERS και στις 22:30 οι BLEACH

Για το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 στις 20:30-21:45 μμ, θα παιχθεί παράσταση Καραγκιόζη και κατόπιν στις 22:00 θα πάρει τη σκυτάλη το συγκρότημα "ΝΟ STRESS".

Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 8 το βράδυ με Ελληνικούς χορούς από την Πατρινή σχολή χορού του Παναγιώτη Κατσίκη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View