Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάνω από 1500 Πατρινοί απόλαυσαν τον Parov Stelar και την μπάντα του στον πολυχώρο Πολιτεία

Πάνω από 1500 Πατρινοί απόλαυσαν τον Par...

Η συναυλία κράτησε μιάμιση ώρα και ενθουσίασε τους θαυμαστές του Αυστριακού καλλιτέχνη

Τυχεροί ήσαν όσοι πήγαν το περασμένο Σαββατόβραδο 25 Μαίου 2013, στον πολυχώρο Πολιτεία της Πάτρας, στην Ακτή Δυμαίων όπου απόλαυσαν επί σκηνής έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη, τον Αυστριακό βασιλιά της electro swing Parov Stelar που επέστρεψε στην Πάτρα μετά από τέσσερα χρόνια για ένα full band show που όπως αναμενόταν συνάρπασε τους πολυπληθείς φίλους του.

Για μιάμιση ώρα (κάποιοι σχολίασαν ότι η συναυλία θα έπρεπε να κρατήσει λίγο παραπάνω χρονικά) ο Parov Stelar και η μπάντα του ξεσήκωσαν τους θεατές με τη μουσική τους ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τα 1500 άτομα, παρά και το γεγονός ότι το βράδυ του Σαββάτου είχε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ ενώ και το εισιτήριο στην πόρτα κόστιζε 25 ευρώ!

Το πάρκινγκ έξω από τον πολυχώρο Πολιτεία, έσφυζε από ζωή και είχε γεμίσει από αυτοκίνητα και μηχανές ενώ μέσα στην Πολιτεία το κοινό, νεανικό και ψαγμένο στην πλειονότητα του, χόρευε στους ρυθμούς των κομματιών του Parov Stelar, Chambermaid Swing, Homesick, Libella Swing, Mojo radio gang, Charleston Butterfly, Matilda, κ.α.

Η ανταπόκριση του Πατρινού κοινού ήταν πραγματικά μεγάλη ενώ ο Parov Stelar, όπως σχολιάστηκε, επιβεβαίωσε την φήμη του, ως το νεότερο μουσικό θαύμα της Αυστρίας και γενικότερα της Ευρωπαικής σκηνής.

H μουσική του Stelar είναι καθαρά επηρεασμένη από ρετρό ήχους, από μια αύρα κομψότητας, και από πολλές δόσεις ενέργειας.  Εμπνευσμένη από το στυλ και τα ακούσματα από διάφορα μουσικά είδη όπως σόουλ, ποπ, τζαζ και swing και σε συνδυασμό με τα σύγχρονα beat και grooves,  δημιουργεί έναν ασύγκριτο, απαράμιλλο ήχο, που δικαίως του έχει χαρίσει τον τίτλο του βασιλιά της electro swing.

Πριν τη συναυλία ζέσταναν την ατμόσφαιρα με τις μουσικές τους οι dj Γιώργος Βερροιόπουλος και Κωνσταντίνος Κωσταράς.

Ο Parov Stelar και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας αμέσως μετά το τέλος της live εμφάνισης τους επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο τους και έφυγαν για Αυστρία.

Να σημειωθεί ότι πριν την συναυλία της Πάτρας ο Αυστριακός καλλιτέχνης εμφανίστηκε με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου οι συναυλίες ήταν sold out.

Τη συναυλία διοργάνωσε ο Mojo radio της Πάτρας.

 

 

Η φωτό είναι από το σάιτ patrasevents.gr.

Η φωτό είναι από το σάιτ patrasevents.gr.

Η φωτό είναι από το σάιτ patrasevents.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture