Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Δείτε φωτό από την απονομή του χρυσού δίσκου στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην Αθήνα

Δείτε φωτό από την απονομή του χρυσού δί...

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι

Την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα στον όμορφο χώρο του Public Cafe στο Σύνταγμα, στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε ένα ξεχωριστό live της τραγουδίστριας Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια που είναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη, υποδέχτηκε τους φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές της ενώ λίγο πριν το live έγινε η απονομή του χρυσού δίσκου για το cd της «Μετακόμιση Τώρα», με το οποίο η Ελεωνόρα Ζουγενέλη αναμένεται να περιοδεύσει από τον ερχόμενο μήνα και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου περίπου, σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα στο πλαίσιο της περιοδείας της το πιθανότερο είναι να έρθει να εμφανιστεί live και στην Πάτρα.

Πριν από την απονομή, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια υπέγραψε CD για τους θαυμαστές της, οι οποίοι είχαν κατακλύσει τον χώρο, μαζί με σχεδόν όλους τους συνεργάτες του δίσκου. Δεν έλειπαν όμως και οι φίλοι της, μεταξύ των οποίων όπως αναφέρει το σάιτ music corner.gr, ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Θανάσης Αλευράς, η Βίκυ Καρατζόγλου, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Δημήτρης Βραχνός, Ξενοφών Ραράκος, Βάσια Ρεντούμη και Χρήστος Παπαμιχάλης.

Η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της Minos EMI-Universal, Κατερίνα Παπαδοπούλου, καλωσόρισε τον κόσμο, ενώ η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, Μαργαρίτα Μάτσα, ανέφερε, «η Ελεωνόρα είναι το μωρό μας και θα παραμείνει για πάντα, όσο ψηλά κι αν πετάξει! Η κοινή συνισταμένη της επιτυχίας αυτού του δίσκου εντοπίζεται στην εσωτερικότητα στον τρόπο ερμηνείας της, την ειλικρίνεια και την ωριμότητά της. Μάλιστα, η κυκλοφορία του δίσκου παρατεινόταν συνεχώς, αφού συνέπεσε και με τη δική της πραγματική μετακόμιση, αλλά χαλάλι της!».

Συγκινημένη ήταν η μητέρα της Ελεωνόρας, Ισιδώρα Σιδέρη που παρέστη στην εκδήλωση.

Ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης διαπίστωσε ότι «μετακόμισαν» όλοι μαζί, ενώ ο στιχουργός Γεράσιμος Ευαγγελάτος δήλωσε ότι είναι όλοι τους με χαρά και αγάπη δίπλα στην Ελεωνόρα. Η τραγουδοποιός Sunny Μπαλτζή που έχει γράψει τη μεγάλη επιτυχία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη «Έλα», εξέφρασε την επιθυμία της να μιλήσουν τα τραγούδια στην καρδιά του κόσμου και με το χαρακτηριστικό χιούμορ της είπε: «εύχομαι να καψουρεύομαι συχνά, να με φτύνουνε και να σου γράφω επιτυχίες».

«Θέλω χαρούμενο κομμάτι την επόμενη φορά», ανταπέδωσε γελώντας η Ελεωνόρα. Η συγγραφέας του μπεστ σέλερ «Το Νησί» Βικτώρια Χίσλοπ ανέφερε ότι είναι μεγάλη τιμή της που βρίσκεται σε αυτή τη γιορτή και αποκάλυψε ότι «στην κουζίνα μου στο Λονδίνο παίζω δυνατά τη μουσική της Ελεωνόρας και ταξιδεύω στην Ελλάδα!».

Ακόμα μεταξύ των παρόντων ήταν ο τραγουδοποιός Φίλιππος Πλιάτσικας, ο ηθοποιός Μίνως Θεοχάρης, κ.α.

 

Η τραγουδίστρια Ισιδώρα Σιδέρη, μητέρα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Η τραγουδίστρια Ισιδώρα Σιδέρη, μητέρα τ...

Η τραγουδίστρια Ισιδώρα Σιδέρη, μητέρα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View