Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - Απόψε στην αίθουσα συναυλιών της Φιλαρμονικής η μπάντα πνευστών Blowin' in the Wind

Πάτρα - Απόψε στην αίθουσα συναυλιών της...

Στο πλαίσιο του "Μουσικού Μαίου 2013"

Στο πλαίσιo των εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών «Μουσικός Μάϊος 2013», θα συμμετάσχουν σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου στις 21.00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, οι “BLOWIN’ IN THE WIND”, ένα σύνολο πνευστών οργάνων σε ένα πρόγραμμα που κινείται στις παρυφές του κλασσικού και ροκ ρεπερτορίου.

Γνωστά και αγαπημένα κομμάτια θα ακουστούν διασκευασμένα, ειδικά, για την νεοσύστατη Μπάντα.

Οι “BLOWIN’ IN THE WIND” με τη θεατρολόγο κ. Μαρία Σπυροπούλου, παρουσιάζουν ένα πρωτότυπο μουσικο-θεατρικό δρώμενο που φιλοδοξεί να γεφυρώσει τα διαφορετικά είδη μουσικής, χρησιμοποιώντας τη χροιά των πνευστών οργάνων, με το θεατρικό δρώμενο που εξελίσσεται ταυτόχρονα στην σκηνή.

Τις προσαρμογές των μουσικών θεμάτων έκανε ο Γιώργος Μπαμπαράκος και ο Χρήστος Ασημακόπουλος.

Θα ακουστούν θέματα των: Maurice Ravel, Aram Khachaturian, G.F. Handel, W.A. Mozart, L.v. Beethoven, P.I. Tchaikovsky, F. Mendelssohn, G. Rossini, A. Vivaldi, E. Grieg, Rolling Stones, Beatles, M. Jackson, J. Horner, Bob Dylan, Irvin Berlin και Louis Prima.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα των BLOWIN' IN THE WIND ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2011 και αποτελεί μια από κοινού πρωτοβουλία νέων μουσικών από τα Καλάβρυτα και την Ακράτα.

Στόχος του συνόλου είναι η ανάδειξη του μουσικού πλούτου που υπάρχει στην ιδιαίτερη «φωνή» των πνευστών οργάνων καθώς και η δημιουργική επικοινωνία των μελών του συγκροτήματος με το φιλόμουσο κοινό όλης της χώρας.

To Ωδείο της Φιλαρμονικής Εταιρείας βρίσκεται στην οδό Ρήγα Φεραίου και Γκότση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture