Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αυτό το Σάββατο 25 Μαίου στην Πάτρα ο βασιλιάς της electro swing, Parov Stelar

Αυτό το Σάββατο 25 Μαίου στην Πάτρα ο βα...

Ο διάσημος Αυστριακός καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στον πολυχώρο "Πολιτεία"

Αυτό τo Σάββατο 25 Μαΐου 2013 στις 22.00 στη σκηνή του πολυχώρου «Πολιτεία» της Πάτρας, στην Ακτή Δυμαίων θα εμφανιστεί live, ένας ιδιαίτερα αγαπημένος καλλιτέχνης στην Ελλάδα και στην Πάτρα, ο βασιλιάς της electro swing Parov Stelar, ο οποίος επιστρέφει στην Πάτρα μετά από 4 περίπου χρόνια για ένα full band show που αναμένεται να συναρπάσει το κοινό.

Ο Αυστριακός μουσικός και ιδρυτής της Etage Noir Recordings, Parov Stelar, έχει κερδίσει την παγκόσμια μουσική σκηνή όπως κανένας άλλος τα τελευταία χρόνια.

Μέσα από τη μουσική του, το μετριόφρων αλλά ταυτόχρονα εκπληκτικό ταλέντο του έχει καταφέρει να αποκτήσει έναν τεράστιο αριθμό οπαδών και έχει αποθεωθεί ως μουσικός παραγωγός.

H μουσική του είναι καθαρά επηρεασμένη από ρετρό ήχους, από μια αύρα κομψότητας, και από πολλές δόσεις ενέργειας. Εμπνευσμένη από το στυλ και τα ακούσματα από μουσικά είδη όπως soul, pop, jazz και swing και σε συνδυασμό με τα σύγχρονα beat και grooves, η μουσική του Parov Stelar δημιουργεί έναν ασύγκριτο, απαράμιλλο ήχο, που δικαίως του έχει χαρίσει τον τίτλο του βασιλιά της electro swing.

Σε συνέντευξη του στο Πατρινό περιοδικό Happyweek αυτής της εβδομάδας, ο Parov Stelar δήλωσε πολύ χαρούμενος για τον νέο ερχομό του στην Ελλάδα και δη στην Πάτρα. Όσο για τη γνώμη του για τους Έλληνες που ζούμε σε εξαιρετικά δύσκολες οικονομικά συνθήκες, είπε στη συνέντευξη αυτή.

«Το καθήκον μου σαν καλλιτέχνης είναι να φέρνω ευχαρίστηση και θετική ενέργεια στη ζωή των Ελλήνων κάθε φορά που τους επισκέπτομαι. Ο αντικειμενικός μου στόχος είναι, το κοινό να περνάει μία καταπληκτική βραδιά, χορεύοντας με την αίσθηση της ελευθερίας και της χαράς και τελικά κρατιέται μακριά από αρνητικές σκέψεις και προβλήματα».

Στις ζωντανές εμφανίσεις του ο Parov Stelar ανεβαίνει στη σκηνή με μια σειρά μουσικών “μάγων”. Τα live του Parov Stelar και της μπάντας του αποτελούν ένα από τα πιο εντυπωσιακά μουσικά θεάματα ηλεκτρονικής μουσικής που μπορεί να δει κανείς αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Ρυθμικά κομμάτια και σαγηνευτικά φωνητικά, γεμίζουν το κοινό με πρωτόγνωρα συναισθήματα και ενέργεια πολλών βολτ.

Στο κέντρο του σώου βρίσκεται ο ίδιος ο δημιουργός, που ξεκίνησε από το Linz της Αυστρίας, καθοδηγώντας τη μουσική μέσα από το ρόλο του Dj. Παρά τις εκατοντάδες live εμφανίσεις τους και τις τεράστιες περιοδείες τους, η μπάντα του Parov Stelar συνεχίζει να ωθεί τη δημιουργικότητα της σε νέα άκρα, ξεπερνώντας τα όρια της μουσικής τους απόδοσης. Έτσι κάθε παράσταση είναι μοναδικά στημένη και διαφορετική από την προηγούμενη, καλώντας τον ακροατή να εξερευνήσει νέες πτυχές και συναισθήματα μέσα από τη μουσική του Parov Stelar.

Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 20 ευρώ και διατίθενται στα καταστήματα Γερμανός, στα δισκοπωλεία Musical, Discover, Music station, στο City café και στο Ευοί Ευάν (Ρίον).

Στην είσοδο της Πολιτείας, την βραδιά της συναυλίας τα εισιτήρια θα κοστίζουν 25 ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Parov Stelar θα δώσει το 1ο του live της νέας του επίσκεψης στην χώρα μας, την Πέμπτη 23 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη, στο Fix Open air ενώ την Παρασκευή 24 Μαίου θα παίξει στην Αθήνα, στον Βοτανικό Live. Για την Αθήνα τα πρώτα 1500 εισιτήρια θα πωλούνται προς 23 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διατεθούν προς 27 ευρώ.

Ο Parov Stelar και η μπάντα του αναμένεται να παρουσιάσουν επί σκηνής όλες τις μεγάλες του επιτυχίες όπως τα Chambermaid Swing, Homesick, Libella Swing, Mojo radio gang (κομμάτι που μάλιστα έχει αφιερώσει στον πατρινό ραδιοφωνικό σταθμό του Χρήστου Συρίμπεη Μojo Radio), Charleston Butterfly, Matilda, Catgroove, Love, Shine, Love, The Phantom που θα ωθήσουν τους φανατικούς φίλους του καλλιτέχνη να χορέψουν χωρίς σταματημό!

Διοργανωτής της συναυλίας του Parov Stelar είναι ο Mojo radio και το "Manifest by Mojo" ενώ εκ των βασικών χορηγών και υποστηρικτών της, η εταιρεία Γερμανός.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture