Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Καλός σήμερα ο καιρός

Καλός σήμερα ο καιρός

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα. Πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 6 μποφόρ στα δυτικά και νότια πελάγη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχτούν νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός