Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 17 Μαΐου

Tα ζώδια για σήμερα, 17 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Τα θέλω σας είναι πολύ δυνατά τώρα, με τη διέλευση του Άρη απ' το ζώδιό σας να σας κάνει κάπως αχόρταγους συναισθηματικά αλλά και υλικά, ενώ ειδικά σήμερα με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη θα πρέπει να προσέξετε τον εγωκεντρισμό και το πως επιδιώκετε την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Μην είστε βιαστικοί. Εύνοια οικονομική.

Δίδυμοι

Λίγο εύφλεκτο το κλίμα σήμερα στην επικοινωνία και στις καθημερινές μετακινήσεις, γι' αυτό προσέξτε την  εριστικότητα αλλά και τις βιασύνες. Επίσης προσοχή σε συγκρούσεις ή ανταγωνισμούς με συγγενείς. Ωστόσο η θετική όψη Σελήνης-Δία δεν αφήνει τη διάθεση να χαλάσει και διατηρείτε το χιούμορ, την πίστη αλλά και την τύχη σας.

Καρκίνος

Και για σήμερα η Σελήνη τονίζει τον τομέα των οικονομικών, ενώ  η δύσκολη όψη που κάνει με τον Άρη αυξάνει τα άγχη και την πιθανότητα για ταλαιπωρίες σε διάφορες συναλλαγές. Προσέξτε τις βιαστικές αγορές και τα πιεστικά σας θέλω. Επίσης προσοχή σε εντάσεις με τους φίλους και σε ανταγωνισμούς μέσα σε ομάδες, παρέες, συλλόγους.

Λέων

Έντονη τάση εγωισμού βγάζει σήμερα η δύσκολη όψη Σελήνης-Άρη, ενώ θυμώνετε και πιο εύκολα. Γενικά η ατμόσφαιρα είναι πιο εύφλεκτη και θα πρέπει να προσέξετε τις βιασύνες, τα μικρο-ατυχήματα (πχ καψίματα) αλλά και τις συγκρούσεις, κυρίως μάλιστα στον επαγγελματικό χώρο και με άτομα εξουσίας. Ωστόσο κάτι καλό διαφαίνεται για το μέλλον.

Παρθένος

Μπορεί σήμερα να έχετε ανάγκη για φυγή και ξεκούραση, όμως το τετράγωνο Σελήνης-Άρη χαλάει την ησυχία σας, ακόμα και τον ύπνο σας. Μια  προσοχή χρειάζεται σε ταλαιπωρίες σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών. Επίσης προσοχή σε εντάσεις με συγγενείς εξ' αγχιστείας. Όμως στα επαγγελματικά υπάρχει τύχη και διακριτικές θετικές εξελίξεις.

Ζυγός

Οι ισορροπίες σήμερα είναι λίγο πιο εύκολο να χαλάσουν, με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη να βγάζει τον εγωιστικό εαυτό των ανθρώπων στην επιφάνεια. Έτσι, κυρίως στις φιλικές σχέσεις, μπορεί να υπάρξουν ανταγωνισμοί κι εριστικότητα. Άγχη και στα οικονομικά. Όμως η θετική γωνία Σελήνης-Δία ανοίγει κάτι καλό για το μέλλον.

Σκορπιός

Προσέξτε σήμερα τον εγωισμό σας και το θυμό, καθώς το τετράγωνο Σελήνης-Άρη βγάζει πιο πρωτόγονα συναισθήματα στην επιφάνεια. Μην τα παίρνετε όλα προσωπικά, ενώ ακόμα θα πρέπει να προσέξετε την βιασύνη αλλά και τις εντάσεις στις σχέσεις και στον επαγγελματικό χώρο. Γίνονται όμως και κάποιες καλές κινήσεις σε οικονομικά κι επαγγελματικά.

Τοξότης

Εριστικό το κλίμα στο χώρο δουλειάς, όμως το χιούμορ και η μακροθυμία σας δεν σας εγκαταλείπουν και ισορροπούν τις καταστάσεις. Επίσης προσέξτε τις ταλαιπωρίες  και τις εντάσεις στα ταξίδια  ή σε θέματα σπουδών και νομικών. Η θετική όψη Σελήνης-Δία ωστόσο βελτιώνει τις σχέσεις και φέρνει μικρές ευτυχείς εξελίξεις ή ανοίγματα.

Αιγόκερως

Σήμερα καλό θα ήταν να προσέξετε  να μην είστε απαιτητικοί και  χειριστικοί με τους άλλους, ενώ ακόμα θα πρέπει να φροντίσετε να μην εισχωρείτε έντονα στη ζωή και στο "χώρο" των άλλων. Το τετράγωνο Σελήνης-Άρη βγάζει εγωισμούς στην επιφάνεια στα ερωτικά και προκαλεί άγχη στα οικονομικά. Όμως καλά πάνε τα επαγγελματικά σας.

Υδροχόος

Ο εγωισμός παίρνει πολλά πρόσωπα, ακόμα και αυτά της αδυναμίας ή της ανασφάλειας, ενώ σήμερα ειδικά με την δύσκολη όψη Σελήνης-Άρη θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο τον εγωισμό και τον εγωκεντρισμό. Επίσης φροντίστε να μην είστε βιαστικοί και προσοχή σε φλεγμονές και κρυώματα. Συγκρούσεις με συνεργάτες και με την οικογένεια. Δημιουργικότητα κι ερωτισμός ωστόσο.

Ιχθύες

Το κλίμα στο χώρο δουλειάς και  στη καθημερινότητα είναι εύφλεκτο σήμερα με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη, το οποίο επίσης προκαλεί ανυπομονησία κι εκνευρισμό στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και σε διάφορες συναλλαγές. Φροντίστε επίσης καλύτερα την διατροφή σας, προσέξτε τα καυτερά και βαριά φαγητά για να μην επηρεαστεί η υγεία και η διάθεση.

Κριός

Άλλη μια μέρα με οικονομικά άγχη, με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη να φέρνει και τη πιθανότητα για ταλαιπωρίες σε πληρωμές ή άλλες συναλλαγές. Είστε βιαστικοί, δεν παίρνετε αυτό που θέλετε τώρα, όμως κατευθύνετε αλλού την ενέργειά σας αντί να θυμώνετε. Ωστόσο δεν λείπουν οι ευχάριστες συναντήσεις, τα τηλέφωνα, το φλερτ και ευκαιρίες διασκέδασης.

 


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being