Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αίγιο: Μουσικοθεατρικό Δρώμενο «MEET THE MASTERS» στα Ψηλαλώνια για τους φίλους των πνευστών

Αίγιο: Μουσικοθεατρικό Δρώμενο «MEET THE...

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 στις 12 το μεσημέρι στο κιόσκι της φιλαρμονικής

Η Δημοτική Κοινότητα Αιγίου του Δήμου Αιγιάλειας φιλοξενεί ένα πρωτότυπο Μουσικοθεατρικό Δρώμενο με τίτλο «MEET THE MASTERS» από το συγκρότημα πνευστών BLOWIN’ IN THE WIND, το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 στις 12 το μεσημέρι στο κιόσκι της φιλαρμονικής στα Ψηλαλώνια Αιγίου.

Το συγκρότημα BLOWIN’ IN THE WIND διασκεύασε μελωδίες απ’ όλο το φάσμα της μουσικής και με την σκηνοθετική βοήθεια της θεατρολόγου κ.Μαρίας Σπυροπούλου έστησε μια πρωτότυπη παράσταση που συνδυάζει την μουσική και το θέατρο δρόμου.

Η ομάδα των BLOWIN’ IN THE WIND ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2011 και αποτελεί μια από κοινού πρωτοβουλία νέων μουσικών από τα Καλάβρυτα και την Ακράτα. Στόχος του συνόλου είναι η ανάδειξη του μουσικού πλούτου που υπάρχει στην ιδιαίτερη «φωνή» των πνευστών οργάνων καθώς και η δημιουργική επικοινωνία των μελών του συγκροτήματος με το φιλόμουσο κοινό.

Το συγκρότημα παρουσιάζει συναυλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας και καλύπτει μουσικά κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις. Επίσης η ομάδα θέλοντας να συμβάλει στην διάδοση των πνευστών μουσικών οργάνων παρουσιάζει ειδικά εκπαιδευτικά - μουσικά προγράμματα σε δημοτικά και γυμνάσια της περιοχής μας.

Η επόμενη συναυλία του γκρουπ είναι προγραμματισμένη για της 24 Μαΐου στις 9 το βράδυ στην Πάτρα στο πλαίσιο του «Μουσικού Μαΐου 2013» του Ωδείου Πατρών - Φιλαρμονική Εταιρεία.

Τη διεύθυνση των BLOWIN’ IN THE WIND έχουν οι Γιώργος Μπαμπαράκος (Μαέστρος της Φιλαρμονικής Καλαβρύτων) και Χρήστος Ασημακόπουλος (Μαέστρος της Φιλαρμονικής Ακράτας).

Τα μέλη του συγκροτήματος που αποτελούν και το βασικό κορμό της ομάδας είναι: Χρ.Ροδοπούλου (flauto), Σ.Πατρινός (clarinet), Γ.Γιαννοπούλου (clarinet), Χ.Ασημακόπουλος (sax alto), Φ.Στεφανοπούλου (sax alto), Τ.Σπανόπουλος (sax tenor), Γ.Μπαμπαράκος (trumpet), Χρ.Μπαρλογιάννη (trumpet), Μ.Κακαβά (baritone), Χ.Αργάνης (baritone), Π.Μπιζούτης (sousaphone), Β.Ανδριόπουλος (percussion), Ν.Στρουμπούκης (drums).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture