Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

To dj ντουέτο Gus & Bonso στις 15 Μαίου στην Πάτρα

To dj ντουέτο Gus & Bonso στις 15 Μα...

Θα παίξουν μουσική στο Soho All day bar στο στενό της Ασκληπιού

To γνωστό dj ντουέτο από την Αθήνα, οι Gus & Bonso, θα έρθουν την προσεχή Τετάρτη 15 Μαΐου 2013, στις 23.00 στην Πάτρα για μία μοναδική εμφάνιση στο Soho All Day bar, σηματοδοτώντας το κλείσιμο μίας άκρως πετυχημένης σεζόν για το house στέκι της Πάτρας, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στο στενό της Ασκληπιού.

Το ντουέτο ιδρύθηκε το 2007 και κινείται σε ρυθμούς deep και tech House. Έχουν συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα όπως είναι οι Steve Bug, Tiefschwarz, M.a.n.d.y, Booka Shade, Adam Beyer, Guido Schneider, Dj T., Nick Curly, Terry Lee Brown jr, Timewriter, Anja Schneider, κ.α. ενώ έχουν παίξει μουσική σε γνωστά κλαμπ όπως το Blend club στην Αθήνα, το Barrage στη Ζάκυνθο, το περίφημο Cavo Paradiso (Mykonos), το κλαμπ Katavothres στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, το Dybbuk - PlusX και το Fuzz στην Αθήνα, κ.α.

Γνωστές τους επιτυχίες είναι τα κομμάτια «On The couch» και «About you».

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Nikos Efstathiou και Elis M. Feeling που θα ταξιδέψουν το κοινό με kinky ήχους και στη συνέχεια οι Gus&Bonso υπόσχονται να απογειώσουν τη διάθεση. Τη βραδιά θα κλείσει με τις trance επιλογές του ο Consta Phoenix.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View