Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στην Κόρινθο το 6ο Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου

Στην Κόρινθο το 6ο Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου

Από τις 12/5 έως τις 14/5

Στο Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου διεξάγεται από τις 12/5 έως τις 14/5 το 6ο Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου, το οποίο έχει γίνει θεσμός για την πόλη αφού αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία από την πρώτη στιγμή.

Στη φετινή διοργάνωση, η οποία δεν διαγωνιστική αλλά πραγματοποιείται για να εκφράσει τις ανησυχίες των παιδιών, συμμετέχουν κατά σειρά παρουσίασης οι μαθητικές θεατρικές ομάδες, του ΕΠΑ-Σ Λουτρακίου με το έργο «Μπαμπάδες με Ρούμι» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου με το έργο ομαδικής συγγραφής «Η εφηβεία δεν είναι μόνο ακμή» και του Γυμνασίου Χιλιομοδίου με το έργο «ANNY» των Th. Mochan, Ch. Sirouse και Martin Chamin.

Ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, σε δηλώσεις του για τη διοργάνωση, εξήρε τις θεατρικές μαθητικές ομάδες και σημείωσε πως η συμμετοχή των παιδιών σ' αυτές λειτουργούν συμπληρωματικά στην παιδεία τους. «Βοηθούν τα παιδιά να ολοκληρωθούν ως προσωπικότητες και αυτά με τη σειρά τους προσφέρουν στους πολίτες της Κορίνθου μια όαση πολιτισμού και μια ευχάριστη διέξοδο από την καθημερινότητα», είπε.

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 8.00 το βράδυ και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture