Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

H dj Cleopatra Fyntanidou θα παίξει μουσική στο καφέ μπαρ Barbarossa της Ναυπάκτου

H dj Cleopatra Fyntanidou θα παίξει μουσ...

Στις 10 Μαίου 2013 το βράδυ

Την dj Cleopatra Fyntanidou θα φιλοξενήσει το καφέ μπαρ Barbarossa, στο λιμάνι της γειτονικής Ναυπάκτου αυτήν την Παρασκευή 10 Μαΐου μετά τις 10 το βράδυ.

H Κλεοπάτρα Φυντανίδου έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Η μουσική παράδοση αποτελεί κομμάτι της οικογένειάς της, αφού ο προπάππος και ο παππούς της, ήταν και οι δύο γνωστοί μουσικοί της τζαζ. Άρχισε μαθήματα κλασικού πιάνου στην ηλικία των μόλις έξι ετών και στη συνέχεια σπούδασε ηχοληψία και μουσική τεχνολογία στην Αθήνα.

Με αφορμή τη συνεργασία της με την εταιρία «Red Bull» το 2001 έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως επαγγελματίας dj.

Για πολλά χρόνια έκανε μουσικές επιμέλειες σε διάφορους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, (Aθήνα 9,84, Flash 96,1, ET 1, NET, Mega Channel), ενώ για ένα διάστημα ήταν υπεύθυνη για τις δημόσιες σχέσεις της δισκογραφικής εταιρίας «Polygram» στον τομέα του ραδιοφώνου.

Τον Νοέμβριο του 2003 συμμετείχε στο project «Atmosfere» της Μαρίας Βύνερ, μία live διαδραστική αυτοσχεδιαστική παράσταση την οποία επιμελήθηκε μουσικά και ηχητικά, κάνοντας live χρήση αναλογικών και ψηφιακών μέσων. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο «Had Factory Theatre» του Πανεπιστημίου του Luton στην Αγγλία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View