Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τελικά στη Γαλλία και όχι στην Ελλάδα θα γυριστεί η αμέσως επόμενη ταινία του Γ. Άλεν

Τελικά στη Γαλλία και όχι στην Ελλάδα θα...

Θα παίξουν ο Κόλιν Φερθ και η Έμμα Στόουν

Τελικά στη Γαλλία και δη στο νότιο τμήμα της χώρας αναμένεται να γυριστεί η νέα ταινία του 77χρονου Νεουορκέζου κινηματογραφικού δημιουργού Γούντι Άλεν και όχι στην Ελλάδα (Αθήνα και Κεφαλονιά) όπως είχε διαρρεύσει και γραφτεί πρόσφατα στον Ελληνικό Τύπο και το διαδίκτυο.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα», ο Γούντι Άλεν θα ξαναεπιστρέψει στο Παρίσι όπου το 2011 είχε γυρίσει το «Midnight in Paris» με τον Όουεν Ουίλσον αλλά και την πρώην πρώτη Κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί.

Αυτή τη φορά στη νέα του δημιουργία θα παίξουν ο βραβευμένος με Όσκαρ Κόλιν Φερθ και η Έμμα Στόουν («Υπηρέτριες», «Οι Διώκτες του εγκλήματος»).

Αν και τα επερχόμενα γυρίσματα είναι από τις βασικές έννοιες του διοπτροφόρου, διανοούμενου σκηνοθέτη, προτεραιότητά του βασική παραμένει αυτό το διάστημα η ταινία «Blue Jasmine», την οποία μόλις ολοκλήρωσε και στην οποία παίζουν η Κέιτ Μπλάνσετ, η Σάλι Χόκινς και ο Αλεκ Μπάλντουιν που είχε πρωταγωνιστήσει και στην περσινή ταινία του Άλεν, «Στη Ρώμη με αγάπη».

Το «Blue Jasmine», όπως γράφουν «Τα Νέα», έσπασε το «ευρωπαϊκό σερί» του Γούντι Αλεν καθώς περιλαμβάνει πλάνα από τη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Αντζελες. Το «Blue Jasmine» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στια κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Ιουλίου 2013.

Έτσι για την ώρα μπαίνουν στον «πάγο» ή απλά δεν ισχύουν τα όσα γράφτηκαν ότι ο Γ. Άλεν σχεδιάζει να γυρίσει μία ταινία στην Ελλάδα της κρίσης με πρωταγωνιστές μάλιστα την Πενέλοπε Κρουζ και τον Μπραντ Πιτ.

Η φημολογία λέει ότι συνεργάτες του θα έρθουν τον ερχόμενο Ιούνιο αναζητώντας τοποθεσίες για τα γυρίσματα στην Ελλάδα. Όπως έγραψε το «Βήμα», φήμες αναφέρουν ότι ο Γούντι Αλεν ενδέχεται να εξετάσει σημεία της Πλάκας όπου έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας «Αν…» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αλλά και ένα τμήμα της αμερικανικής ταινίας «Τα δυο πρόσωπα του Ιανουαρίου» με τους Βίγκο Μόρτενσεν και Κίρστεν Ντανστ που γυρίστηκε και στην Κρήτη.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρη πηγή του ελληνικού κινηματογραφικού χώρου, συνεργάτες του Γ. Αλεν έχουν όντως έρθει σε επαφές με Έλληνες για την περίπτωση της δημιουργίας μιας ταινίας του.

Σε κάθε περίπτωση όμως, όπως γράφει το «Βήμα», οτιδήποτε κάνει ο Γούντι Άλεν σχετικό με την Ελλάδα, θα το κάνει από το 2014 και μετά.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture