Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Ψυχολογία Συριανού Συζύγου" με τον Δ. Βούλτσο πιθανόν και το καλοκαίρι

"Ψυχολογία Συριανού Συζύγου" μ...

Μπορεί να ξαναπαρουσιαστεί η επιτυχημένη παράσταση, αυτή τη φορά στο επταπύργιο του Κάστρου της Πάτρας

Μετά την μεγάλη επιτυχία της παράστασης «Ψυχολογία Συριανού Συζύγου» του Εμμανουήλ Ροίδη με τον εξαιρετικό Διονύση Βούλτσο που παρουσιάστηκε στο Αίγιο αλλά και στο νέο εκπαιδευτικό πειραματικό χώρο του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας στο Μπάρι (Σανταρόζα 7 και Καρόλου), ο κ. Βούλτσος σκέφτεται να επαναλάβει το απολαυστικό έργο για λίγες παραστάσεις και το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο Διονύσης Βούλτσος που αποδίδει με κέφι και μπρίο το διήγημα αυτό μονόλογο του Εμμανουήλ Ροίδη με την χαρακτηριστική ιδιωματική γλώσσα, σκέφτεται αν τα καταφέρει να παρουσιάσει το έργο το καλοκαίρι στο επταπύργιο, τον ατμοσφαιρικό χώρο του Κάστρου της Πάτρας.

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία παράσταση δόθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 21:30 και πως ο Δ. Βούλτσος υπογράφει και την σκηνική προσαρμογή του κειμένου καθώς και τη σκηνοθεσία.

Στην όμορφη παράσταση που παρουσιάστηκε σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, συμμετέχει και ο Πατρινός συνθέτης και πιανίστας Γιώργος Δίπλας που μελοποίησε τρία ποιήματα του Ναπολέοντος Λαπαθιώτη, τα οποία ερμήνευσε στη σκηνή ο Πατρινός βαρύτονος Αλέξανδρος Κοκκόσης συνοδεία πιάνου και ακορντεόν που έπαιξε ο Γιώργος Δίπλας.

Οι φωτισμοί είναι του Νίκου Σωτηρόπουλου και η σκηνογραφική επιμέλεια του Διονύση Βούλτσου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture