Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σινεφίλ έκπληξη μετά τους τίτλους τέλους του εντυπωσιακού νέου "Iron Man"

Σινεφίλ έκπληξη μετά τους τίτλους τέλους...

Υπάρχει μία εξτρά σκηνή με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ μαζί με τον Hulk - Μαρκ Ράφαλο

Μία έκπληξη περιμένει τους σινεφίλ φαν του κόμικ ήρωα της Μάρβελ, Τόνι Σταρκ - Iron Man στο τέλος της νέας, 3ης ταινίας.

Όσοι πάτε να δείτε το εντυπωσιακό φιλμ με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και πάλι στον βασικό ρόλο, μην βιαστείτε να φύγετε στο τέλος καθώς μόλις τελειώσουν οι τίτλοι (end credits) όπως συνηθίζεται σε αυτές τις κόμικ υπερπαραγωγές, υπάρχει μία σκηνή έκπληξη αλλά και η ειδοποίηση - ανακοίνωση ότι ο Iron Man θα επιστρέψει και πάλι στο μέλλον σε νέες περιπέτειες.

Η πρόσθετη σκηνή λοιπόν μετά τους τίτλους τέλους δείχνει τον Iron Man κουρασμένο μετά από όσα έχει περάσει να μιλά ξαπλωμένος στο καναπέ στον Μπρους Μπάνερ-The Hulk, ρόλο που ανέλαβε στους «The Anengers» και κατέχει πλέον, ο συμπαθής 45χρονος Αμερικανός ηθοποιός Μαρκ Ράφαλο.

Ο Μπρους Μπάνερ – The Hulk στην ολιγόλεπτη αυτή σκηνή – δώρο στους σινεφίλ, δείχνει να βαριέται να καθίσει να ακούσει τα παθήματα του Iron Man. Η σκηνή αναδεικνύει για άλλη μία φορά τη «χημεία» των Ντάουνι τζούνιορ και Ράφαλο και το ιδιαίτερο χιούμορ και γοητεία τους.

Εξάλλου όπως γράφτηκε ένας από τους λόγους της σαρωτικής επιτυχίας των περσινών «Avengers» ήταν το εύστοχο σμίξιμο των υπερηρώων της Μάρβελ και φυσικά οι ηθοποιοί που τους υποδύονται με τον Μαρκ Ράφαλο να προστίθεται στο καστ τελευταία στιγμή και σχεδόν να κλέβει την παράσταση.

Η σκηνή φυσικά μας δίνει και μία πρώτη γεύση για τους «Avengers 2» που θα κυκλοφορήσουν το 2015!

Όσο για το «Iron Man 3» ο πραγματικός κακός ουσιαστικά δεν είναι ο «κλόουν» και ηθοποιός Μανδαρίνος (Μπεν Κίνγκσλει) αλλά ο Άλντριχ Κίλιαν (Γκάι Πιρς).

Όσο για την Γκουίνεθ Πάλτροου που υποδύεται και πάλι την αγαπημένη του Τόνι Σταρκ, Πέπερ, φιγουράρει αυτήν την εβδομάδα στο εξώφυλλο του Αμερικανικού περιοδικού People με τον τίτλο «Διαχρονικό Look, Worlds Most Beautiful Woman- Η Πιο Ωραία Γυναίκα του Κόσμου».

Το «Iron Man 3» προβάλλεται σε 3d και σε απλή μορφή στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια - Τάκης Γ. Μαρτάτος

 

Η φωτ. των δύο σταρ είναι από το tumblr.com.

Η φωτ. των δύο σταρ είναι από το tumblr.com.

Η φωτ. των δύο σταρ είναι από το tumblr.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture