Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Me Aeroplan: Εγκαίνια της έκθεσης καρναβαλικών αφισών στην Αγορά Αργύρη

Me Aeroplan: Εγκαίνια της έκθεσης καρναβ...

Την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 20:30

Τα πληρώµατα 62+120+128+135 σε συνεργασία µε τη Γκαλερί Παλίσσανδρος και υπό την αιγίδα της ΚΔΕΠΑΚ, σας προσκαλούν να ταξιδέψετε µαζί τους στα εγκαίνια της έκθεσης καρναβαλικών αφισών µε τίτλο «Me Aeroplan» την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 και ώρα 20:30 στην Αγορά Αργύρη.

Με αφορµή το παιχνίδι του Κρυµµένου Θησαυρού, µε διαβατήριο την καρναβαλική διάθεση, µε αφετηρία την Πάτρα και προορισµό τα καρναβάλια του κόσµου, η έκθεση «Me Aeroplan» είναι µια διαδροµή που διασχίζει όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη µέχρι τον Έβρο και από την Κέρκυρα µέχρι τη Ρόδο, για να συνεχίσει το ταξίδι της ανά τον κόσµο.

Από την Αδελαΐδα µέχρι το Κεµπέκ και από τις Σεϋχέλλες ως το Αϊντάχο, σας προσκαλεί σε µια περιπλάνηση µέσα από τις καρναβαλικές αφίσες. Σαλαµάνκα, Ουψάλα, Νέα Ορλεάνη είναι µόνο µερικοί από τους σταθµούς αυτού του ταξιδιού.

Για πρώτη φορά τέτοιο δυσεύρετο και πλούσιο υλικό βρίσκεται συγκεντρωµένο στην πόλη µας, δίνοντάς µας την ευκαιρία να κάνουµε το γύρο στου κόσµου σε 150 καρναβάλια!

Η συλλογή αυτή, που συγκεντρώνει υλικό από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, θα εκτίθεται στην Αγορά Αργύρη από την Παρασκευή 12 Απριλίου έως και το Σάββατο 4 Μαΐου 2013, στοχεύοντας στην επαφή και τη γνωριµία του κοινού µε την καρναβαλική φυσιογνωµία και άλλων πόλεων, όπως αυτή αποτυπώνεται στις αφίσες τους.

Όλες οι αφίσες της έκθεσης είναι προς πώληση και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του Συλλόγου γονιών παιδιών µε νεοπλασµατική ασθένεια «Φλόγα».

Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέου & Αράτου, Πάτρα

Διάρκεια έκθεσης: Παρασκευή 12 Απριλίου - Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 22:00 καθηµερινά και Κυριακή

Πληροφορίες: 2610-461791, 6975-902656, 6974-550778

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture