Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ένα φιλμ τρόμου, φόρος τιμής σε Κάρπεντερ και Σπίλμπεργκ, θα προβληθεί το Σάββατο 13/4 στην Αθήνα

Ένα φιλμ τρόμου, φόρος τιμής σε Κάρπεντε...

Πρόκειται για το «Dead Shadows» στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Επιστημονικής Φαντασίας & Φανταστικού

Η ταινία τρόμου και επιστημονικής φαντασίας «Dead Shadows» θα κάνει πρεμιέρα το προσεχές Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στον κινηματογράφο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ της Αθήνας, στη Λεωφόρο Συγγρού, στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Επιστημονικής Φαντασίας & Φανταστικού της Αθήνας, το SFF-Rated Athens.

Το φιλμ «Dead Shadows» θα προβληθεί στους κινηματογράφους το Μάιο του 2013.

Με το συγκεκριμένο φιλμ, ο συμπαραγωγός και σκηνοθέτης David Cholewa θέλει να επαναπροσδιορίσει το λεγόμενο creature horror είδος με πολλή δράση.

Παίρνοντας το είδος του τρόμου για το οποίο οι Γάλλοι είναι γνωστοί, και την παλιά μόδα της δεκαετίας του ’80, και ανυψώνοντάς το στο επόμενο επίπεδο, ο Cholewa δημιούργησε μια ταινία που είναι διασκεδαστική και έχει σασπένς, δράση και τρόμο.

Ένας αληθινός φόρος τιμής στον κινηματογράφο που αγαπά, από τον σκηνοθέτη John Carpenter ("Απόδραση από τη Νέα Υόρκη", "Halloween-Παρασκευη και 13" με την Τζέιμι Λι Κέρτις) μέχρι τον Steven Spielberg, εμπνευσμένο από τη μυθολογία του HP Lovecraft και τον σχεδιαστή comics Paolo Eleuteri Serpieri.

Το «Dead Shadows» αφηγείται την τρομακτική ιστορία ενός νεαρού αγοριού ονόματι Chris (Fabian Wolfrom), του οποίου οι γονείς σκοτώθηκαν βάναυσα πριν από 11 χρόνια, την ίδια ημέρα που ο κομήτης του Haley έγινε ορατός από τη Γη.

Απόψε, ένας νέος κομήτης θα εμφανιστεί και όλοι οι ένοικοι στο κτίριο του Chris ετοιμάζονται για ένα πάρτι για να γιορτάσουν το γεγονός.

Ακόμα και «πάρτι Αποκάλυψης» θα γίνει από κάποιους.

Καθώς πέφτει η νύχτα, ο Chris παρατηρεί ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να ενεργούν παράξενα και αυτό φαίνεται ότι έχει σχέση με κάποιο τρόπο με τον κομήτη.

Έχουν γίνει αποπροσανατολισμένοι και βίαιοι, και σε λίγο θα αρχίσουν να μεταλλάσσονται σε κάτι …πέρα από αυτόν τον κόσμο.

Σε έναν αγώνα επιβίωσης, ο Chris προσπαθεί να ξεφύγει από το κτίριο, με τη βοήθεια ενός οπλισμένου και σαρκαστικού ενοίκου (στο ρόλο ο John Fallon των φιλμ «Saw 2-Σε Βλέπω 2», «Alone in the Dark», «100 Feet»).

Αλλά θα καταφέρουν να βγουν έξω ζωντανοί;

Επίσημη συμμετοχή Sitges 2012.

Το Μάιο η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους της Ελλάδας από την εταιρεία διανομής FilmBoy Pictures.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture