Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ανοίγει τις πύλες της στην Πάτρα η 6η Πανελλήνια Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Activetrip 2013

Ανοίγει τις πύλες της στην Πάτρα η 6η Πα...

Παρασκευή 12 Απριλίου

Ανοίγει τις πύλες της στην Πάτρα (αίθουσα Αίγλη, εμπορικό κέντρο Veso Mare) την ερχόμενη Παρασκευή 12 Απριλίου και για τρεις ημέρες η 6η Πανελλήνια Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Activetrip 2013.

Η φετινή διοργάνωση πλαισιώνεται και από πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων το οποίο για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει και ένα «απολαυστικό φεστιβάλ γευσιγνωσίας».

Τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης έχουν προσδιοριστεί για  το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 11.30 το πρωί ,στην διάρκεια των οποίων θα γίνει ομιλία με θέμα: «Μεσογειακή διατροφή και τοπικά προϊόντα» από τον κ. Κ. Γιωτόπουλο, Διευθυντή της ΝΕΑ Δυτικής Ελλάδος  καθώς και απονομές τιμητικών διακρίσεων από τους οργανωτές.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη, ενώ τους επισκέπτες θα περιμένουν εκτός από ιδέες και προτάσεις για εναλλακτικές διακοπές δράσεις και γνώσεις, κληρώσεις διαφόρων δώρων, προσφορές και άλλες εκπλήξεις.

Κύριος χορηγός επικοινωνίας και υποστηρικτής είναι η οικονομική εφημερίδα Εξπρές  ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Υποστηρίζεται επίσης από τον HATTA και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά