Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Απόψε οι συναρπαστικοί Tiger Lillies που συνδυάζουν βαριετέ και τσίρκο, στον πολυχώρο Πολιτεία της Πάτρας

Απόψε οι συναρπαστικοί Tiger Lillies που...

Χθες Παρασκευή 5 Απριλίου χειροκροτήθηκαν στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα Σάββατο 6 Απριλίου 2013 στις 22.00 είναι το μουσικό ραντεβού των Πατρινών με το Βρετανικό εκκεντρικό avant-garde καλτ συγκρότημα των Tiger Lillies που συνδυάζει στις μοναδικές παραστάσεις του, στοιχεία cabaret, vaudeville, music-hall και θέατρο δρόμου.

Το διάσημο Βρετανικό μουσικό τρίο μετά την χθεσινή εμφάνιση του στο «Μύλο» της Θεσσαλονίκης, θα εμφανιστεί απόψε στο live stage bar του πολυχώρου Πολιτεία στην Ακτή Δυμαίων όπου και θα παρουσιάσει ένα νέο ανατρεπτικό και αναμενόμενα εκκεντρικό πρόγραμμα.

Όπως έχει γραφτεί, οι Tiger Lillies κατέχουν δικαιολογημένα τον τίτλο ως ενός από τα πιο avant-garde συγκροτήματα του κόσμου, αφού δεν σταματούν ποτέ να εκπλήσσουν, να σοκάρουν και να διασκεδάζουν το κοινό με το πρωτότυπο και αμίμητο τους μουσικό ύφος, αναβιώνοντας την «μακάβρια» και ιδιαίτερη μαγεία των cabaret του προπολεμικού Βερολίνου και συγχωνεύοντας την με την ωμή ενέργεια του punk μουσικού κινήματος.

Οι Tiger Lillies είναι οι Martyn Jacques: Vocals, Accordion, Piano, Adrian Stout: Contra Bass, Musical Saw, Theremin, Vocals και Mike Pickering: Drums, Percussion.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι το διάσημο Βρετανικό συγκρότημα έχει συναρπάσει στην κυριολεξία το Ελληνικό κοινό με τα πρωτοποριακά σώου του όπως το Freakshow που είχαν παρουσιάσει με επιτυχία και στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας στο Αρχαίο Ωδείο τον Ιούνιο του 2009.

Οι πρωτοπόροι της «μπρεχτικής πανκ καμπαρέ» Tiger Lillies, όπως έχουν χαρακτηριστεί, σχεδόν 25 χρόνια μετά το ξεκίνημα τους στο χώρο της σώουμπιζ, εξακολουθούν, όπως έγραψε το εβδομαδιαίο free press έντυπο της Πάτρας «Το Τέταρτο», να καθηλώνουν στις μουσικές τους παραστάσεις με ήχο που παραμένει ένας από τους λίγους τόσο μοναδικούς και αυθεντικούς που μπορεί κάποιος να συναντήσει.

Οι «Tiger Lillies» που έχουν τουλάχιστον 2 φορές ως σήμερα, εμφανιστεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας (στη μία μάλιστα από τις παραστάσεις τους μία ακροβάτισσα προφανώς λόγω της ζέστης είχε γλιστρήσει και πέσει στη σκηνή ευτυχώς από μικρό ύψος).

Έχουν χειροκροτηθεί και στο θέατρο Μπάντμιντον, ψυχαγωγούν και διασκεδάζουν το κοινό, μ' έναν μεταμοντέρνο βαριετέ τρόπο, προσφέροντας ένα αμίμητο πραγματικά σόου με εντυπωσιακά στοιχεία τσίρκο, που δεν έχει όρια.

Οι Tiger Lillies συστάθηκαν το 1989 από τον τραγουδιστή και στιχουργό Μάρτιν Ζακ.

Τα πρώτα 500 εισιτήρια διατίθενται προς 17 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους η τιμή διαμορφώνεται στα 20 ευρώ. Προπώληση γίνεται στα: Musical, Discover, City cafe, Music station και Ευοί Ευάν.

Την ξεχωριστή όπως αναμένεται μουσική βραδιά διοργανώνει ο Mojo Radio του Χ. Συρίμπεη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture