Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο «Μακρυγιάννης» από τη Χριστιανική Εστία Πατρών- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο «Μακρυγιάννης» από τη Χριστιανική Εστί...

Στη γιορτή για την εθνική επέτειο

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η θεατρική παράσταση "ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ" σε κείμενο του Δ. Φωτιάδη που παρουσιάστηκε στη Χριστ. Εστία Πατρών στον εορτασμό της φετινής εθνικής επετείου. Το θεατρικό έργο παρουσιάστηκε σε δύο παραστάσεις και παρακολούθησαν εκατοντάδες συμπολίτες μας που χειροκρότησαν ζεστά την ερμηνεία των ρόλων αλλά και σάστισαν μπροστά στην τραγική επικαιρότητα των λόγων του σοφού Μακρυγιάννη.

Το έργο επιμελήθηκε η θεατρική ομάδα της Χ.Φ.Δ. Πατρών ενώ η χορωδία και η ορχήστρα των φοιτητριών της Χ.Φ.Δ. απέδωσε θαυμάσια τα σχετικά τραγούδια. Στο κλείσιμο της εορτής οι φοιτητές χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από τη Μακεδονία.

Την πρώτη παράσταση ευλόγησε και τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ο οποίος απηύθυνε λόγους πατριωτικούς προς το πολυπληθές ακροατήριο ενώ δεν παρέλειψε να επαινέσει τους συντελεστές της εκδήλωσης.

Τη δεύτερη παράσταση παρακολούθησε ο δήμαρχος Πατρέων κ. Γ. Δημαράς συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Στανίτσα Χαράλαμπο ενώ το κλείσιμο έκανε ο Αρχ. π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης.

Η θεατρική ομάδα της Χριστιανικής Εστίας Πατρών, που σε πείσμα των καιρών παρουσιάζει σταθερά μια θεατρική παράσταση αξιώσεων κάθε 25η Μαρτίου, βρέθηκε πολύ κοντά στη σωστή ανάγνωση του κειμένου και μας έδωσε μια παράσταση ζωντανή, που κύλησε με νεύρο.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture