Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ένα ντοκιμαντέρ για τον θρύλο της ροκ Παύλο Σιδηρόπουλο θα προβληθεί από τις 28 Μαρτίου στην Αθήνα

Ένα ντοκιμαντέρ για τον θρύλο της ροκ Πα...

Το φιλμ σε σκηνοθεσία των Κώστα Πλιάκου και Αλέξη Πόνσε έχει τίτλο "Welcome to the show"

Στις 28 Μαρτίου 2013 η εταιρεία New Star αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε α’ προβολή την ταινία «Welcome to the show - Η μουσική κληρονομιά του Παύλου Σιδηρόπουλου» των Κώστα Πλιάκου και Αλέξη Πόνσε.

Πρόκειται για μία ταινία για την μουσική κληρονομιά που άφησε ο πρόωρα χαμένος «πρίγκιπας» του ελληνικού ροκ Παύλος Σιδηρόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 6 Δεκεμβρίου του 1990 σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Ο Σιδηρόπουλος που θεωρήθηκε ένας από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους της Ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής, ερμήνευσε ορισμένα από τα πιο ωραία και αξεπέραστα κομμάτια όπως την μπαλάντα «Να μ’ αγαπάς» που έκτοτε έχουμε ακούσει σε πολλές επανεκτελέσεις. Ήταν ένας ασυμβίβαστος καλλιτέχνης που επηρέασε πολλούς κατοπινούς καλλιτέχνες με τη μουσική του.

«Η ιστορία έχει γραφτεί και λέει πως ο Σιδηρόπουλος ήταν ένας αυτόφωτος δημιουργός, άνοιξε το δρόμο με τα ίδια του τα χέρια...», έχει πει ο Οδυσσέας Ιωάννου.

Ο «βασιλιάς» του ελληνικού ροκ, ο θρύλος του και η μουσική του «ζωντανεύουν» μέσα από τα καρέ δυο νέων δημιουργών που λάτρεψαν τον άνθρωπο και το έργο του!

Το φιλμ περιλαμβάνει ντοκουμέντα και ανέκδοτο υλικό καθώς και ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Μιλούν στην ταινία οι εξής:

Μάκης Μηλάτος, Οδυσσέας Ιωάννου, οι Απροσάρμοστοι, το γκρουπ Σπυριδούλα, ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Παύλος Παυλίδης, οι Δημήτρης Μητσοτάκης, Σπύρος Γραμμένος, Στάθης Δρογώσης, τα μέλη του γκρουπ Υπόγεια Ρεύματα, Κώστας Φέρρης, ο Κωνσταντίνος Τζούμας κ.α.

Σήμερα Παρασκευή 22/3 στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιείται και η σχετική δημοσιογραφική προβολή της ταινίας «Welcome to the show - Η μουσική κληρονομιά του Παύλου Σιδηρόπουλου» στον κινηματογράφο ΤΙΤΑΝΙΑ CINEMAX στην οδό Πανεπιστημίου & Θεμιστοκλέους, στην Αθήνα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture