Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Τι καιρό θα κάνει σήμερα

Τι καιρό θα κάνει σήμερα

Η πρόγνωση για όλη τη χώρα

Την Παρασκευή στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, ενώ σταδιακή βελτίωση θα σημειωθεί από το μεσημέρι, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 7 με 8 μποφόρ, στα πελάγη 8 με 9 και τοπικά στα νότια 10 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Αναλυτικά:
Στην Αττική γενικά αίθριος παρουσιάζεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 7 με 8 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 7 με 8 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, ενώ βελτίωση θα σημειωθεί το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 7 με 9 με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Στη Δυτική Ελλάδα γενικά αίθριος παρουσιάζεται ο καιρός στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές των νησιών του Ιονίου, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρωί με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 6 με 7 και στο Ιόνιο 8 και τοπικά 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 7, τοπικά 8 μποφόρ και στα νότια 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες, όμως θα σημειωθεί γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 8 με 9 και τοπικά 10 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Τα φαινόμενα το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός