Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, το "Oblivion" πρωταγωνιστεί ο Τομ Κρουζ

Σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, το &q...
Μαρτάτος Tάκης

Το φιλμ που εκτυλίσσεται το 2073, θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Απριλίου 2013

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται από τους σινεφίλ η ολοκαίνουρια ταινία του Αμερικανού σταρ Τομ Κρουζ (στις 3 Ιουλίου γίνεται αισίως 51 χρονών) που έχει τον τίτλο «Oblivion».

Πρόκειται για περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας που κόστισε σύμφωνα με πληροφορίες, 120 εκατομμύρια δολάρια και εκτυλίσσεται το έτος 2073 με ήρωα έναν πρώην ναυτικό διοικητή, τον Τζακ Χάρπερ, από τους τελευταίους εναπομείναντες στον πλανήτη Γη.

Η Γη έχει στο μεταξύ καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς από εισβολή εξωγήινων. Στόχος του ιδίου και της ομάδας του να καταφέρουν να εξορύξουν και να μεταφέρουν μακριά τις ζωτικές πλουτοπαραγωγικές πηγές του πλανήτη.

Την φιλόδοξη ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου 2013 στις ΗΠΑ (την ίδια περίοδο αναμένεται να βγει και στην Ελλάδα από την εταιρεία διανομής UIP) έχει σκηνοθετήσει ο 38χρονος δημιουργός Joseph Kosinski που το 2010 είχε γυρίσει το «Tron, Legacy».

Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ της Radical Comics και εκτός από τον Κρουζ παίζουν η Όλγα Κουριλένκο, ο Μόργκαν Φρίμαν, η Αντρέα Ράιζμπορο και η Μελίσα Λίο (Όσκαρ β΄γυναικείου ρόλου για το «The Fighter» του Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα έβγαινε στους κινηματογράφους στην καρδιά του ερχόμενου καλοκαιριού, ωστόσο ο προγραμματισμός της εξόδου της 3d μορφής του «Jurassic park» του Στίβεν Σπίλμπεργκ 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του, μετέφερε την πρεμιέρα του «Oblivion» νωρίτερα, στις 19 Απριλίου.

Πριν δύο μήνες παίχθηκε στις Ελληνικές αίθουσες (όχι στην Πάτρα) η τελευταία ταινία του Τομ Κρουζ, το "Jack Reacher".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture