Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Υδροδότηση Ζακύνθου: Σύμφωνη γνώμη Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με δυο προϋποθέσεις

Υδροδότηση Ζακύνθου: Σύμφωνη γνώμη Περιφ...

Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται σε 9.595.000 ευρώ

Τη διατύπωση σύμφωνης γνώμης, για τη δημοπράτηση του υποέργου: «Αντικατάσταση κεντρικού αγωγού υδροδότησης από το Νταμάρι Τσίπου Τ.Κ. Λιθακιάς έως την κεντρική δεξαμενή του Δ.Ε. Ζακύνθου στη Μπόχαλη», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, καθώς και της πράξης: «Αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού υδροδότησης από το Νταμάρι Τσίπου Τ.Κ. Λιθακιάς έως την κεντρική δεξαμενή του Δ.Ε. Ζακύνθου στη Μπόχαλη».

Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται σε 9.595.000 ευρώ, ενώ για τη διατύπωση της σύμφωνης γνώμης τέθηκαν προϋποθέσεις και συγκεκριμένα:

1. Μέχρι την υπογραφή της σύμβασης και όχι αργότερα από τις 30-06-2013 θα πρέπει να έχει γίνει η διάνοιξη των νέων γεωτρήσεων, να έχουν επιβεβαιωθεί τα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά των νέων γεωτρήσεων, που δημιουργούν προϋποθέσεις συνολικής αδειοδότησης του έργου και να έχουν αδειοδοτηθεί οι υφιστάμενες-προβλεπόμενες γεωτρήσεις, προκειμένου να δοθεί προχωρήσει η υπογραφή της σύμφωνης γνώμης.

2. Μέχρι τις 30-12-2012 θα πρέπει να γίνει η τροποποίηση της απόφασης ένταξης, με την προσθήκη νέου υποέργου που θα συνδέει όλες τις γεωτρήσεις, με τη δεξαμενή της Λιθακιάς και να έχει εκδοθεί η άδεια εκτέλεσης του έργου, καθώς και η άδεια χρήσης νερού για το σύνολο των γεωτρήσεων του έργου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά